Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 4 de novembre de 2012

Front a la desocupació a Tavernes el Bloc respon amb fum i fotosLa maquinària publicitària del Bloc està posant èmfasi últimament a exalçar la labor del seu regidor Josep Llácer en temes de Foment Local.

El dia 6 de setembre passat ja començava a parlar que s'estaven preparant les bases d'una cultura emprenedora a Tavernes.

En els seus comentaris parlava de que "l'Ajuntament de Tavernes i la regidoria de joventut aposten per realitzar actuacions de foment de la promoció econòmica. Bona prova és este projecte de foment de la cultura emprenedora en els joves de Tavernes. La intenció és aprofitar tots els recursos que tenim al nostre abast a l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Tavernes (aules homologades de formació, viver d'empreses, etc.), tot coordinant-nos amb altres administracions supramunicipals que son els que tenen els competències en el foment de l'ocupació". 
Parla d'aules homologades pel SERVEF per a la formació però no diu que estan ocupades pel Jutjat de Pau, per la qual cosa no es poden utilitzar, deixant els desocupats de Tavernes sense la possibilitat de formar-se o reciclar-se professionalment en les mencionades aules. Parla també del Viver d'Empreses però no es posa en marxa i fins i tot es diu que s'ha tret d'allí del mateix part del seu mobiliari, com si d'un secret i silenciós desmantellament es tractara. Cal recordar que en l'anterior legislatura el PP va deixar el Viver completament acabat i equipat, però el tripartit del senyor Juan seguix tenint-lo tancat.
 
El senyor Llácer remarcava “en estos temps de crisi i dificultats econòmiques les administracions hem de treballar  coordinadament per tal d'oferir unes estratègies i unes ferramentes útils per als joves de Tavernes que els servisquen per poder tirar endavant els seus projectes, la seua creativitat i els seues idees innovadores. De fet, este mes de setembre hem establit ja un calendari de treball per començar a aplicar les primeres accions d'este projecte i coordinar-nos amb els agents implicats". Deia que al setembre hi hauria un calendari de treball, estem a novembre i res de res.
 
Parlava d'un programa de 46 accions, però no diu quines ni com ni quan, també deia que el projecte que volia desenrotllar tenia un pressupost de 20.280 euros, però en els pressupostos municipals no apareix res d'això.
 
Fa la impressió que s'està presentant a la població de Tavernes un conte de la lletera on tot és bonic, moltes accions previstes, un pressupost elevat, aules homologades, Viver d'Empreses… però en realitat res de res. És una burla en tota regla als desocupats de la nostra localitat.
 
Què opina el senyor Llácer que desapareguen les aules homologades de formació? On està Karina, que és la verdadera regidora de Foment Local? No diu res respecte d'això? No té opinió o li han prohibit parlar? El senyor Juan és conscient de l'atropell que s'està fent als parats de Tavernes? I els socis de govern? Tampoc tenen opinió? Per a què estan en el govern municipal? Qui va tindre la brillant idea de sacrificar allò tan important com les aules homologades de formació? Tenen pensada alguna alternativa a eixa desastrosa decisió i poder tindre altres aules homologades?
 
Moltes preguntes sense contestar. Eixa és la forma de governar del senyor Juan i del seu equip. Moltes fotos i poca coherència en les seues decisions i mentres la desocupació a Tavernes en augment.           

4 comentaris:

 1. Verdaderamente parece que se trabaja más por los titulares que por cualquier otra cosa. Espero que a los vecinos se nos caiga la venda de los ojos bien pronto (he de reconocer que yo nunca la tuve, ni les voté) por el bien de todos. Basta de buenas palabras en despachos y en prensa. Las actuaciones reales brillan... por su ausencia.
  Tavernes, despierta de un sueño que nunca fue.

  ResponElimina
 2. I que pasarà quan el SERVEF pregunte per les aules homologades per a formació?. Es confirma la dita si "ho ha fet el PP matemo"

  ResponElimina
 3. Però si està més clar que clar... les aules no tenen cap vocació de ser utilitzades, almenys per ara i pel tripartit. Qualsevol cosa ben feta pel PP és i serà amagada siga com siga. Qualsevol cosa mal feta pel PP serà pregonada i pregonada fins la sacietat. Eixa és la manera de fer política de hui.
  I què si hi ha persones que es poden beneficiar de les aules? I què?

  ResponElimina
 4. He estado unos días fuera de Tavernes y al llegar me encuentro esta noticia. ¿Cómo alguien en su sano juicio puede ser capaz de hacer eso? En los momentos que estamos viviendo con mucho paro y pocas perspectivas de futuro se elimina la posibilidad de hacer cursos a los parados de Tavernes de la Valldigna teniendo ya las aulas arregladas y homologadas por el servef. Son capaces de utilizar esas instalaciones para otras cosas dejando sin efecto la gran utilidad que tenian esas aulas. Irresponsables, por no decir algo mas gordo.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari