Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 22 de novembre de 2012

Hui ha eixit al carrer l'Associació de Lluita contra el Càncer

Aquest matí s’ha celebrat la tradicional postulació de l’Associació de la Lluita contra el Càncer, després d´haver-se ajornat per causes metereològiques farà un parell de setmanes.
 
Malgrat l'oratge i la greu situació que vivim tots els ciutadans, no ha faltat la col·laboració en les diverses taules.
 
Això sí, mai és suficient i més si es tracta d´aquesta bona causa. Donem les gràcies a tota la gent desinteressada que treballa en aquesta associació i com no, a tots els particulars que aporten allò que poden.
 
Gràcies a la col·laboració del voluntariat i a la solidaritat de tots, l'Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer (AECC) recapta amb postulacions com la que ha tingut lloc hui a Tavernes, fons així que destinarà al manteniment dels serveis prestats als familiars i malalts de càncer, a la posada en marxa de campanyes educatives i al finançament de programes de prevenció contra el càncer i projectes d'investigació.
 
Tota ajuda ha sigut benvinguda i recollida amb un sincer agraïment, sobretot per la presidenta de l'Associació a Tavernes Encarnita Carrión, qui ha estat pendent de que tot isquera com estava previst. Esperem que la recol·lecta siga ben nombrosa per aportar el nostre granet a la investigació d'aquesta malaltia i que algun dia no hagem de parlar d´ella.
 
Des del Diari volem donar el nostre ànim a totes aquelles persones que han organitzat la postulació i les encoratgem a seguir endavant.

7 comentaris:

 1. Que curiós,ben la foto sols hi han concejals del PP : Serà casualitat...?

  Perqué jo vaig passar per ahí a la una i estava Bufante fent una foto amb Alcalde i molta més gent que en esta foto ...

  ResponElimina
 2. Vaja periodistes els dels dos bàndols, que només trauen els seus...
  Després volen que ens cregam que uns i altres governen per a tots?

  ResponElimina
 3. Si..jo també els vaig veure.. baixaren a la una menys cinc..foto i cap a casa... és de veres. Per què no la poseu?

  ResponElimina
 4. Pero qui govern va anar a fer-se la foto? Jordi i els seus regidors o els que realment mane que son el secretari del bloc, el de la basura, el del gabinet de premsa, el mestre retirat, el mestre que vol retirar-se, el rubiet de la independencia. Vaja la camarilla que sempre acompanya a Jordi. Aci la gent a votat i els que realment manen no els ha triat ningú

  ResponElimina
 5. EL OBSERVADOR...

  Muchos comentarios en una noticia de mucho alcance por el objetivo principal de esta campaña.

  Recoger pequeñas ayudas dinerarias, que unidas a muchas otras pocas ayudas, se transforman en una gran ayuda que hace que se siga estudiando esta dura enfermedad que a muchos nos toca de cerca.

  Aquí mis compañeros comentaristas los anónimos y el gran Robinjut, comentan que si solo salen los del PP, la verdad como para no verlo solo salen ellos, pero lo sorprendente es que la foto institucional a la que todos los comentaristas hacéis mención no se ve ni en la amiga cotorra, ni en la pagina del ayuntamiento. (Será que no es cierta) si, si es cierta, si se realizo esa foto y justo a la hora que uno de los comentaristas dice.

  Pero yo note que las mesas que se montaron había pocos voluntarios, ¿por que será?, También vi que durante casi aproximadamente una hora los dos concejales del PP que aparecen en esta Foto, estuvieron al cargo de la mesa. A la más jovencita no la recuerdo pero podría ser que también estuviera durante este periodo de tiempo.

  Y para concluir, si el concejal de protocolo (nooo, persona de confianza) hace la foto y no la publican, será porque no quieren dar publicidad a este acto, o porque saben que les pillaron bajando a hacerse la foto y marcharse.

  Pido colaboración ciudadana para esclarecer estas dudas.

  ResponElimina
 6. Gràcies per l'adjectiu de "gran", OBSERVADOR.
  Però et recomane que observes millor i no ens claves a tots al mateix sacs.
  Jo dic que cadascú només trau els seus, no que sols ixen els del PP. Per a mí, és evident que tots fan igual i sols es preocupen de la seua publicitat.

  ResponElimina
 7. Ojalà eixiren fotos de tots els regidors a totes les taules... senyal que han estat i han col·laborat. No sols uns minisegons per a fer-se la foto. A cadasqú amb la seva consciència. Però si que és de veres, que al Govern no el vaig veure, per tant difícilment podia eixir a la foto...

  ResponElimina

Escriu el teu comentari