Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 7 de novembre de 2012

Presentació del Club de Bàsquet Tavernes

 
Font de la fotografia: www.cbtavernes.es
El Club Bàsquet Tavernes va presentar els equips que formen el seu planter en la present temporada. El club de la Vall té 13 equips en diferents categories des de prebenjamí fins a sènior.

La presentació es va fer en el pavelló a partir de les 17 hores. L’organització va disposar un muntatge audiovisual on s’anomenaven a tots els jugadors.

Al final es va presentar al primer equip que juga en la lliga autonòmica. En acabar es va convidar a la directiva, als representants de la FBCV i als membres del govern i l’oposició de l’ajuntament a que isqueren a l’escenari.

EL president de la federació valenciana de bàsquet va dir unes paraules. Al igual que l’alcalde, Jordi Juan, que va protagonitzar l’anècdota en donar l’enhorabona “als del futbol” quan estaven parlant de bàsquet. Va ser un fet anecdòtic que va donar pas al partit de lliga del sènior que va guanyar al Maristas per 83-76.
 
 

4 comentaris:

 1. L'alcalde es va enganyar perque vol parlar de memòria amb tot el que li dicta el seu jefe de gabinet de premsa.

  ResponElimina
 2. O es que estaria pensant en altra cosa?

  ResponElimina
 3. EL OBSERVADOR...

  En qué cosa o cosas se equivoco el Alcalde, no hay que tirar la piedra y esconder la mano, si se equivoco díganos usted en que.

  Y si se equivoco, porque su jefe de prensa le pasó una información errónea, dígalo para que el Alcalde tome las medidas necesarias con su jefe de prensa.

  Yo quiero más.

  ResponElimina
 4. Deveres penseu q algo improvist va a prepararo un gabinet de prensa?? Em pareix ridicul. En axo es en lo q es figeu?? Pues vaya noticia...

  ResponElimina

Escriu el teu comentari