Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 10 de desembre de 2012

Demà s'homenatjarà Vicent Val en un partit d'handbol de la Copa Federació

Uns antics membres del Club Handbol Tavernes han organitzat un homenatge a Vicent Val. Va ser una persona molt coneguda en el món dels handbol a Tavernes, a les falles i vinculat estretament a Creu Roja. Durant anys va ser el President del Club d'Handbol Tavernes, a més d'entrenador. Aquest homenatge tindrà lloc aprofitant el partit de la semifinal de la Copa Federació, de Primera Nacional uns minuts abans d'iniciar-se aquest.
 
El partit enfrontarà el Servigrup Benidorm com a local contra el Florida U. Caixa Popular com a visitant al Pavelló Municipal de Tavernes demà dia 11 a les 20.30h.
 
L'equip Florida Univ. Caixa Popular està actualment en huitena posició de la classificació del seu grup C de primera nacional. Compta amb 12 partits jugats, dels quals n'ha guanyat 5, n'ha perdut altres 5 i n'ha perdut 2; sumant un total de 12 punts.
Per altra banda el Servigrup Benidorm es troba en segona posició del grup D de primera nacional; amb un total de 12 partits jugats, dels quals n'ha guanyat 8, empatat 2 i perdut altres 2.
 
Es vorà un gran partit, donat que els dos equips d'un gran nivell.
Recordeu, serà demà dimarts a les 20.30h.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari