Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 5 de desembre de 2012

El Nadal arriba al Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna

S'han preparat per als mesos de desembre i gener visites animades per conèixer com es celebraven aquestes dates al Monestir.

La Generalitat, a través de la Fundació de la CV Jaume II el Just, ha preparat per al mes de desembre, amb motiu de les pròximes festes nadalenques, diferents activitats per donar a conèixer com es celebrava el Nadal al Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, un dels conjunts monacals més importants de la Comunitat.

Els dies 2,9,16 i 30 de desembre a les 12,30 hores es realitzaran visites animades al Monestir, destinades a tots els públics, en què s'explicaran diferents curiositats d'aquestes dates, com que receptes preparaven els monjos a les festes nadalenques, si rebien regals especials o si muntaven el pessebre.

A més, els dies 6,8, 26, 27 i 28 de desembre i 2,3 i 4 de gener es celebraran els "Dies Navitatis", que inclouran una visita temàtica amb degustació per a tota la família.

Finalment, el 23 de desembre es farà l'activitat "Ports Natus est (Un niño ha nacido)", que inclourà una visita temàtica i un concert de Nadal de Cant gregorià.

Totes aquestes activitats seran gratuïtes per als nens menors de 8 anys. Per més informació pot consultar la pàgina web de la Fundació Jaume II el Just .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari