Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 31 de desembre de 2012

Jordi Juan falta a gran part dels actes a la Valldigna i no fa correctament les seues funcions de president de la Mancomunitat

Nota de premsa del Partit Popular de Tavernes
 
El Grup del Partit Popular de Tavernes vol posar de manifest el poc interés que mostra el president de la Mancomunitat de la Valldigna, el senyor Jordi Juan, a promocionar esta institució. Des que el senyor Juan és el cap visible de la Manomunitat, la presència social i la valoració d'esta entitat s'ha vist reduïda notablement. Ja no és una qüestió de pressupost, simplement, la desídia del president ha fet que esta imatge de desencant s'haja traslladat al sentir social. El Partit Popular de Tavernes lamenta que el mateix Juan no haja mostrat massa interés per promocionar la Mancomunitat de la Valldigna. Tot i ser el seu president i percebre un salari mensual fixe, ha faltat a multitud d'actes programats per l'ens, no es tracta d'una falta justificada. En pocs mesos acumula massa absències per a un president que ha de ser el cap visible i el motor de la Mancomunitat.


A ningú escapa que els representants polítics més implicats en la promoció i justificació de les activitats de la Mancomunitat siguen els senyors Agustí Pascual (PSOE de Benifairó) i Sebastià Mahiques (PP de Simat). Cap representant de Tavernes ha destacat per la seua tasca al capdavant de la Mancomunitat, i molt menys el president Jordi Juan (Bloc de Tavernes) que sovint és el gran absent en molts actes. Sense anar més lluny, en la reunió que la Mancomunitat va mantindre amb els responsables provincials de turisme el senyor Juan no va estar present. El seu treball ho van tindre haver de fer el senyor Pascual i Mahiques. La Valldigna tindrà una fira de turisme a març gràcies a la col·laboració de les institucions autonòmiques i a la gestió dels alcaldes de Simat i Benifairó. Poc o res s'haurà d'agrair al senyor Juan. La vesprada del dijous 20 de desembre tampoc va poder estar el senyor Juan, ni ningú del seu govern local, en la presentació del calendari de la Valldigna.


El president de la Mancomunitat rep un salari mensual (7.200 euros bruts a l'any) per este càrrec que es complementa amb el que cobra de l'Ajuntament de Tavernes (43.000 euros bruts a l'any). A més ,té plena dedicació al consistori. Pensem que no hi ha excuses per a assistir i presidir com deu la Mancomunitat de la Valldigna. Els 50.000 euros que els costa a la gent de Tavernes bé ho mereixen. Podríem dir allò de que no val només eixir en la foto, però és que en el seu total desinterés ja ni això fa. No ix ni en les fotos, ni assistix a actes, ni es preocupa gens ni miqueta. Cobrar sí. Fins ara el senyor Juan ha sigut un mer espectador en la Mancomunitat, esperem que amb este toc d'advertència canvie d'actitud i recorde que ha d'entregar-se a la Valldigna i lluitar per ella.

1 comentari:

  1. El que deurien de fer els altres membres de la mancomunitat és llevarli el jornal a aquell representant que no acudisca als actes, com passa amb els que treballem que per un dia que no anem a treballar no cobrem !

    ResponElimina

Escriu el teu comentari