Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 7 de desembre de 2012

La joventut política de Tavernes mostra la seua vessant solidària

Hui divendres, 7 de desembre, els joves dels partits polítics de Tavernes encetaran la campanya per a recollir aliments, en la que serà la primera acció al carrer d'arreplegada d'aliments per a les 300 caixes solidàries que aniran destinades a les famílies més desfavorides de la Valldigna.
 
Al llarg de tota la vesprada, a les portes dels establiments d'alimentació més importants de Tavernes, els joves i les joves de les Noves Generacions del Partit Popular i de Compromís-Bloc, muntaran aules d'arreplegada de aliments per a què totes aquelles persones que vulguen col·laborar-hi, puguen aportar un quilo o més de aliments de primera necessitat, com ara arròs, llet, oli, galetes, cereals, conserves, embotit envasat, cacau soluble, sucs, etc.
 
Les taules, com hem dit, estaran muntades durant tota la vesprada, a les portes dels establiments de Dia, els dos Mercadona, MasyMas i Super Patri, fins el seu tancament.
 
Igualment, els joves d'Esquerra Republicana i PSPV estan duent a terme, des de fa uns dies, diverses accions des de llurs seus, per arreplegar aliments entre tots els seus socis i simpatitzants, sumant-se així a aquesta campanya humanitària.
 
Així doncs, hui no dubteu d'acudir a les taules i col·laborar-hi en el projecte de les 300 caixes; perquè així ajudarem vora mil persones de la Valldigna que en aquests moments estan passant vertaders problemes de necessitat; persones que, sens dubte, rebran amb molta il·lusió el regal per aquestes festes que, entre tots i totes, els haurem preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari