Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 27 de desembre de 2012

La vallera Alma Couchinho derrota a l’actual subcampiona del món de full contact en el seu debut com a neoprofessional de kick boxing

Nota del Team Montáñez, a través de Raül Gil
 
La vallera Alma Couchinho, la “Portu”, va derrotar el passat dissabte 22 de desembre en el seu debut com a neoprofessional a l'actual subcampiona del món de full contact, Azahara Sánchez, en el que ha estat considerat el combat de l'any de kick boxing en la categoria de més de 85 quilos femení a València. Ja que finalment s'enfrontaven, després d'una llarga espera i provocacions per part de l'actual subcampiona, les que a hores d’ara estan considerades com les dues millors lluitadores de la Comunitat Valenciana d'aquest sofrit esport d'arts marcials en un esdeveniment organitzat pel promotor Mix Fight Events, al poliesportiu del barri del Crist de la ciutat d’Aldaia.
 
Ja feia temps que Alma era reptada i provocada una i una altra vegada per l'actual subcampiona del món, qui va arribar a recriminar-li que si no s’enfrontava a ella era perquè li tenia por, i que quan ho fera la tombaria per KO en el primer assalt. Però la veritat és que si Alma no havia pogut acceptar el repte fins ara era perquè encara no tenia els divuit anys obligatoris per a poder competir en la categoria neoprofessional de kick boxing. Però només complir-los, la vallera no ho va dubtar ni un moment i acceptà de seguida competir contra Azahara Sánchez, la qual, inesperadament, es va veure desbordada per una Alma que des de pràcticament l'inici del combat la va superar assalt rere assalt en el que era el seu primer combat en aquesta categoria; i això, davant d’una veterana que fins ara havia estat considerada com la millor de la Comunitat Valenciana, i subcampiona del món.
En l'inici del combat - que era a tres assalts de dos minuts amb un de descans - semblava que Azahara seria qui hi dominaria, enduent-se així la victòria, però la Portu, amb el temple que la caracteritza, va anar a poc a poc imposant-s’hi per a aconseguir la victòria després que els tres jutges, de forma unànime, la proclamaren guanyadora per punts dels tres assalts disputats. Amb la qual cosa, Alma, a més d'aconseguir la victòria en el que ha estat el seu primer combat en la categoria de neoprofessional, ha passat a ser considerada a hores d’ara com la millor lluitadora de Comunitat Valenciana d’aquesta disciplina.

 
Tant el seu entrenador Montáñez com els familiars i amics que acudiren a presenciar la vetlada a la ciutat d'Aldaia no podien amagar la seua alegria en veure que l'esforç i dedicació d'Alma no paren de donar fruits; perquè no s’ha d’oblidar que la Portu és ara mateix l'actual campiona del món de light contact en l’ISKA, campiona d'Europa de light contact en la WKF i subcampiona d'Europa de kick boxing en la WKF.

 
Arribats ací, cal dir que Alma - creiem nosaltres - està demostrant, combat rere combat, que pot arribar a ser una de les millors del món, ja no solament com aficionada, sinó també a nivell professional; i això cal valorar-ho, i com no, prestar-li la deguda atenció, perquè en cap moment es quede sense poder competir per falta de diners o suport, com ja ha estat a punt de passar-li en més d’una ocasió. No sempre hi ha en un poble un esportista que destaque a nivell mundial, i Alma ho està fent amb tot just divuit anys.

 
La nostra enhorabona, doncs, a Alma Couchinho per aquesta nova victòria que se suma al seu ja dilatat palmarès i, per descomptat, a tot l'equip del Team Montáñez per tot l'esforç i dedicació que estan fent perquè aquest esport tan sofrit brille des de Tavernes a la resta del món sencer, i sense pràcticament cap subvenció i suport institucionals.

1 comentari:

  1. va tindre un bon combat en un quint asalt esta sux be enhorabona Alma

    ResponElimina

Escriu el teu comentari