Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 9 de desembre de 2012

Noves Generacions del PP agraiex la participació a la recollida d'aliments de divendres

Nota de premsa remesa per les Noves Generacions del PP de Tavernes
 
Aquest divendres passat, les Noves Generacions del PP de Tavernes vam eixir al carrer per demanar menjar per als més necessitats i col·laborar així amb el macroprojecte solidari que s’ha organitzat a la Valldigna, el qual té com a finalitat aconseguir 300 caixes repletes d’aliments per a que Càritas les repartisca a gent amb escassos recursos.
Ens alegrem de poder informar que fou tot un èxit en quant a organització i en quant a consecució dels objectius proposats, ja que es varen poder arre plegar en tant sols cinc hores i mitja  2000 kg de menjar de diferent tipus, que donaran lloc a que els destinataris puguen contar amb llet, cacau soluble i galetes per als desdejunis i com no, d’arròs, macarrons i un llarg etcètera per als dinars.
Imatge: LVDLV
Des de les 15:30 les Noves Generacions, junt amb simpatitzants, militants, i junt amb els regidors del Grup Municipal del PP, estiguérem preparats a les portes dels supermercats del Mercadona de la carretera (ambdós portes), al Patri i al MasyMas, per a rebre els centenars i centenars de persones que volgueren col·laborar a aquesta causa. Al mateix temps, membres del Bloc-Compromís es situaren al Mercadona de la Dula i del Supermercat Dia, abarcant entre totes duess organitzacions la totalitat dels principals comerços alimentaris.
És per aquest mateix motiu les Noves Generacions volem agrair públicament la gran generositat del poble de Tavernes, ja que sense la voluntat dels nostres  veïns i veïnes no havera estat possible aquest gran èxit.
Recordar que tot i l’èxit de divendres, es necessiten milers de kilos més i per això, s’ha preparat tota una sèrie d’activitats, tant esportives com culturals, perquè tot aquell que vullga, s’hi sume a aquest macroprojecte solidari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari