Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 4 de gener de 2013

El PP critica que el tripartit aplique retallades i es gaste 27000€ en una cavalcada

Nota de premsa del Partit Popular de Tavernes

El Partit Popular de Tavernes vol mostrar la seua total oposició a la  decisió del Tripartit de gastar-se 27.000 euros en una cavalcada de Reis mentre seguix aplicant retallades extremadament dures a les
associacions i clubs de Tavernes.

El govern de Jordi Juan gastarà 27.000 euros en una cavalcada en poc més d'una hora mentre lleva ajudes a la gent de la nostra ciutat.
27.000 euros que costa la cavalcada és una quantitat major que l'ajuda que es destina a dues entitats que estan treballant pels més necessitats, com són Creu Roja (rep 15.000 euros de subvenció) i
Càritas (que en rep 10.000).

27.000 euros de despesa en la cavalcada són més que els 21.500 euros que l'ajuntament destinarà en 2012 a les beques de menjador.

El Tripartit es gastarà més en la cavalcada de Reis que en beques per  a material escolar, que al pressupost municipal compta amb 25.000 euros.

27.000 euros de despesa en la cavalcada de Reis supera el pressupost municipal destinat a educació i promoció lingüística, on es destinen 20.000 i 6.400 euros respectivament.

Eixos 27.000 euros de la cavalcada d'una hora de durada és el mateix import que l'ajuntament destina a la UD Tavernes o a la Banda de Música.
"Al grup popular li sembla una barbaritat i una contradicció que d'una banda l'Ajuntament ens puje els impostos i retalle subvencions a totes les associacions, clubs i ONG locals, mentre li paga 27.000 euros a una empresa de fora", indica el portaveu popular Manolo Vidal.

La despesa en la cavalcada en 2011 encara va ser major i per tant més gran la barbaritat.
A més, es comenta que el personal responsable de l'empresa organitzadora de la cavalcada té una forta vinculació amb el Bloc Nacionalista i que se li ha pagat ja un part de l'event.

5 comentaris:

 1. M´ha dit un pardalet que dins del Bloc estan apareguent diferencies de criteri en relació a la despesa tan gran i fora de lloc que ha generat la cavalcada de Reis. Si es veritat es de agraïr que existeixquen persones dins d´eixe partit que tinguen sentit comú i que sería bo que a poc a poc feren entrar en raó als altres.

  ResponElimina
 2. Això esperem, perquè ha faltat seny en este tema i falta de sensibilitat davant els centenars per no dir milers de persones que no han tingut esta any ni per a regals de reis , i les associacions locals que les estàn passant canutes amb les retallades fetes pel govern local.

  ResponElimina
 3. L´altre dia vaig sentir a un regidor del Bloc parlar prou enfadat per la despesa tan gran feta en la cavalcada de Reis, pensava que anava a fer-se càrrec de la seua responsabilitat en el asunt pero va acabar parlant foc i flama de Pilar Altur. Pilar tindrà la seua culpa pero no olvidem que el que governa es el tripartit i els del Bloc son majoria i a mes a mes tenen l´alcaldía.

  ResponElimina
 4. I els del PSOE no diuen res de la gran despesa del Festivern?

  Clar que ningú diu res. Ells tenen un pacte: el BLOC gasta el que vol en Festivern, el PSOE gasta el que vol en la Cavalcada i als del poble retallades i pujades d'impostos.

  La Cavalcada ha costat mes de 27.000€. Ja ha dit el BLOC que ha costat el Festivern? Vorem qui ha gastat mes el BLOC o el PSOE. Aposte per que el Festivern ha costat molt mes que la Cavalcada.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari