Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 29 de gener de 2013

Els joves autònoms pagaran 50 euros de cotització al mes

Hui ens hem alçat amb una molt bona notícia: els joves que es donen d'alta com autònoms pagaran una cotització de 50 euros al mes, una quota molt inferior a la mínima que es paga actualment, de 250 euros.

 
La ministra d'Ocupació, Fàtima Bàñez, ha anunciat que l'Estratègia per l'Empreniment i l'Ocupació inclourà un pla de xoc amb mesures a curt termini, entre les quals s'inclourà una "tarifa plana de 50 euros durant sis mesos" en les cotitzacions socials per als que posen en marxa iniciatives empresarials.

Aquesta 'tarifa plana' s'adreçarà als joves de fins a 35 anys que emprenguen un negoci. Gràcies a aquesta mesura, durant sis mesos pagaran només 50 euros mensuals en cotitzacions.

 
Bàñez ha recalcat que els eixos fonamentals seran millorar l'ocupabilitat dels joves i la seua capacitat d'emprendre, així com la recerca de que tots tinguen les mateixes oportunitats.

Així que si eres jove i tens una idea ho tens un poc més fàcil. Et recordem a més que al Braç Treballador podran assessorar-te i ajudar-te en temes d'ajudes i semblants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari