Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 6 de gener de 2013

Els regidors del PP recolzen la participació d'associacions locals a la cavalcada

Ahir, com tots saben, va tindre lloc l'esperada i criticada Cavalcada de Reis. Els veïns i veïnes del poble tenien 27000 bones raons per anar a vore què es feia en una cavalcada que anava a costar aproximadament 13500 euros per hora.
 
Ens van trobar allí amb regidors del grup popular, recolzant les associacions i veïns que, com cada any, anaven a participar-hi d'una manera pràcticament dessinteressada, ja que la il·lusió dels més menuts ben bé que ho mereix. Falles, banda de música, banda de cornetes i tambors, genets amb els seus cavalls... Molta gent "de casa" va participar acompanyant amb balls i tractors la cavalcada, i el grup popular va voler acompanyar-los, sabedors de la comparació evident de participar pràcticament debades mentre altres fent tasques molt semblants s'emportaven un grapat d'euros, en total 27000.
 
"No podem estar d'acord, en els temps que corren, en despeses d'eixe calibre. No podem estar d'acord amb el tracte discriminatori cap a les nostres associacions locals, vers una empresa de fora, ja que són ben capaces d'actuar i fer al més alt nivell", ens comentaren.
 
Per això, per a l'any que ve, demanem a ses Majestats els Mags d'Orient que es replantegen el que fan: a moltes cases ha predominat l'austeritat en els regals i ens han portat allò vertaderament necessari, amb molt bon criteri.  Doncs per a nosaltres, gastar 27000 euros en una cavalcada no era necessari.  Esperem que l'any que ve siguen un poc més coherents i reduïsquen notablement la despesa de la Cavalcada.

21 comentaris:

 1. Mols valleros que estigueren alli van vore com les falles i altres entitats i voluntaris aportaven disfresses, gent i ganes per a donar color i categoria a la Cavalcada del despilfarro. El ben cert es que ho van fer millor tota la gent del poble que la colla que sen van dur els diners.Si no havera estat la gent del poble que participà, en que haguera quedat la cavalcada?

  ResponElimina
 2. Molta gent que estava mirant la cavagata feia comentaris en relació a el que costava i que era per a forasters i per altra banda hi havia una participació molt important de diferents persones i falles i músics i cavallistes d´ací del poble que si no hagueren estat la cavalgata haguera quedat en poc mes de res.

  ResponElimina
 3. POR SUS OBRAS LOS CONOCEREIS
  En menos de una semana se han producido en Tavernes dos acontecimientos que revelan la forma de entender la vida y la forma de gobernar un ayuntamiento. Me refiero a lo relacionado con el Festivern y la cabalgata de los Reyes Magos.
  En ambos eventos se dan varias circunstancias que marcan un paralelismo entre ambos y que nos muestran los valores y criterios de nuestros gobernantes. En época de crisis en la que muchos conciudadanos están pasando aprietos económicos nuestros gobernantes con el Sr. Juan a la cabeza no se les ocurre otra cosa que gastar innecesariamente los impuestos de los contribuyentes de Tavernes.
  En el caso del Festivern se ha favorecido descaradamente a una empresa de fuera de Tavernes para que organice y explote su negocio de atracciones musicales, y desde el Tripartito y todo su aparato propagandístico se nos ha querido hacer ver que era algo cultural relacionado con la música valenciana, cuando en realidad era un montaje musical aderezado con una dosis elevada de política, pero de una tendencia muy clara y concreta. Se han producido unos gastos de los que tendrá que hacerse cargo el ayuntamiento y además se ha propiciado una competencia desleal respecto de los bares y restaurantes de la localidad.
  En el caso de la cabalgata de Reyes se ha hecho un gasto de 27.000 euros para un acto de poco mas de dos horas. En este caso también se ha optado por buscar participantes de fuera que se han llevado esa cantidad tan grande de dinero pero además han tenido que participar y colaborar desinteresadamente fallas, banda de música, caballistas, banda de tambores, particulares con sus tractores, etc. que si no hubieran colaborado no se hubiera podido realizar dicha cabalgata. Se ha producido aquí una desconsideración para con los participantes locales a los que no se les ha pagado lo que ha supuesto un agravio comparativo respecto de los que se han llevado los 27.000 euros.
  En ambos casos parece que nuestros gobernantes pensaban aquello de que: “la mare de Déu de mes lluny fa els milacres mes grosos”.
  ¿Era necesario realizar tales gastos en estos momentos de crisis económica? ¿Es correcto que tal despilfarro de dinero se lo lleven empresas de fuera? ¿Es que acaso en Tavernes no hace falta el dinero que facilitamos que se lo lleven?
  Esta es la forma de gobernar del Sr. Juan y su equipo. POR SUS OBRAS LOS CONOCEREIS.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Se puede decir más alto pero no más claro. Totalmente de acuerdo señor mio, totalmente de acuerdo

   Elimina
 4. El Sr. Juan permitint que es gasten tans diners en una simple cavalcada de Reis em fa recordar a un altre il-luminat, Zapatero, que va dir: "la tierra no pertenece a nadie, salvo al viento", en el nostre cas seria: "el dinero no pertenece a nadie, salvo al viento", per tant, gastem sense por, que no hem de donar explicacions a ningú.

  ResponElimina
  Respostes
  1. La culpa de tot el que pue passava a la Comunitat Valenciana era de Zapatero, ara que no està les coses no van igual, van pitjor!! Ara de qui és la culpa??? Per a explicacions les que heu donat vosaltres en estos 16 anys d'arruinament del poble.

   Elimina
 5. Quasi tot ho aportaven les falles: Carrosses, tractors, disfresses, ballarines, gent col.laboradora... on collons van eixos 27.000 euros? ah si.. van directes a cullera

  ResponElimina
 6. ai per favor , que hi ha gent que no es fallera ni music, no soc de ninguna assosicio i jo page els meus impostos conm tots i este es per a tots viviu la vida no mes de vore la cara del xiquets i els pares valia la pena espere que a l'any que be siga igual o millor

  ResponElimina
 7. cuant estaba el pp donava pena la calvagata .

  ResponElimina
  Respostes
  1. Clar, no hi havia un pressupost de quaranta mil euros. La realitzaven les falles amb el que podien, entrava dins del seu conveni. En quinze mil euros entrava tot, la cavalcada de reis i totes les despeses que es realitzen durant un exercici faller com mascletades, pregons, presentacions... no pot comparar-se.

   Elimina
  2. Jo crec que eren una cavalcades molt dignes i no costaben no els 27.000€ d'enguany ni els prod de 40.000€ de l'any passat.
   Tot el que es gastaba era per a les associacions locals no com ara que, damunt que no hi ha diners, li ho paguen a una gent de Cullera

   Elimina
 8. Tot el pes de la cabalgata el portaven els del poble: comparses,, cornetes i tambors, tractors i fins una candidata a alcaldesa que arrastraba a una equilibrista i portaba una calorada bestial.
  Molt be la gent del poble i molt mal pel tripartit que preferix donar 27.000€ a uns de Cullera que donar la mitad als del poble.

  ResponElimina
 9. He vist unes fotos, fetes al pabelló, en el que estava tota la gent que va participar en la cabagata i per cada persona de la empresa que cobrava 27.000€ hi habien 5 persones de les associacions locals que no cobraven.

  Estic orgullos de la gent del poble que col.labora desinteresadament i avergonyt dels nostres governant que, desconfiant de la gent de casa, preferix pagar 27.000€ a una empresa de fora.

  ResponElimina
 10. pot-ser que duran el govern del PP no sempre fora molt bonica la cavalcada, pero no costava 27.000 euros i mes quant ens han venut la burra de que no hi han diners mentira¡ hi han para el que volen

  ResponElimina
 11. I damunt mal planificat : Ninots que es trenquen i no arriben al cap, altres que no passen pel carrer Major on quasi li tallen el coll a la del aro i electrocuten als espectadors de baix...
  Acàs 27.000 nanos no donen per a que algú de l'empresa beneficiada recorreguera abans els carrers i messurara les altures ?
  La veritat, a més de ser improcedent el gastar-se en estos moments de crisi eixe dineral, va ser algo decepcionant, jo almenys esperava algo més amb eixe preu.
  Que les del PP donaven pena ? Amb diners, torrons, dona-li eixos diners a les falles i voràs tú ...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Els dónes 27 mil euros i et munten uns playbacks i un campionat mundial de truc que et cagues.

   Elimina
 12. Xé, amb la rivalitat que sempre em tingut amb els cullerots, i ara els donem tan bons negocis? Això com és?
  De quin partit era la candidata a alcaldesa?

  ResponElimina
 13. Cuidadet amb lo que digueu que en en el Ventilador ja ha eixit ú que vol trencar-nos la cara...

  ResponElimina
 14. a vore no sabeu lo que feia el pp amb els diners pq jo crec que perfectes no eren i a saber en que seu han gastat al menos estos seu gasten en coses que es per a tots i l' any que be les falles i companyia que no ixquen i seu apanyen ell i punto pelota

  ResponElimina
 15. Estimats amics, la comissió gestora de la Banda El Fénix de la nostra localitat ens ha demanat que fem un aclariment sobre la seua participació a la Cavalcada de Reis. Com recordareu, anaven obrint la comitiva.

  Ens han demanat que "quedara clar que la Banda de la nostra associació ha participat a la cavalcada totalment desinteressadament i sense cobrar, com en totes les actuacions que la banda Fenix efectua a la nostra localitat".

  Així doncs, que servisca este comentari per a aclarir-ho.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No si els del poble no en suren ni un! Que poca vergonya tenen xé...

   Elimina

Escriu el teu comentari