Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 16 de gener de 2013

L'Institut Valencià de la Joventut acredita un curs de monitors de temps lliure a Tavernes de la Valldigna

Nota de premsa del Partit Popular de Tavernes
Díptic informatiu
El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna vol informar a la població de la realització d'un curs de monitor de temps lliure (MTL) a la nostra població.
El curs de MTL està acreditat per l’IVAJ i capacita a les persones que el duguen a terme per a dur endavant activitats educatives en el temps lliure. Així, dóna la formació bàsica per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu dirigides a l’infància i a l joventut, en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.
Es tracta d’un curs de 250 hores, de les quals 125h són lectives, 100h pràctiques i 25 per realitzar una memòria. Les pràctiques es poden fer en activitats intensives com campaments o escoles d’estiu; o participant d’una manera continuada d’una entitat que desenvolupe activitats de temps lliure, exercint de monitor.
El curs comença el 9 de febrer fins el 28 de maig i es realitzarà en horari de matí i vesprada els dissabtes a la Casa de Cultura.
L’empresa que l'imparteix és Reed 21 de la població de Cullera i el preu és de 185 euros. Per participar-hi cal tindre 18 anys abans de la finalització del curs.

"Ens alegra molt que el govern segueixca el nostre programa electoral, pero ens preocupa que el tripartit no haja donat la difusió que al nostre pareixer s'ha de donar a un curs que es realitza a la nostra població. Ens crida molt l’atenció que ja hi haja persones matriculades quan aquest curs no consta ni s’ha publicitat a cap lloc. També volem denunciar que el tripartit no haja donat difusió a les entitats juvenils de la nostra localitat i, per suposat, no hagen informat a la principal formacio politica de Tavernes”. Cal recordar que el tripartit ha ajornat la Comissió informativa de joventut en 2 ocasions, és a dir, que no es convoca des del 30 d'octubre.


En tot cas el Partit Popular vol animar a tots els joves de Tavernes majors de 18 anys a participar d'aquest curs.

6 comentaris:

 1. Em pareix perfecte que es realitzi aquest tipus de curs, però crec que aquest deuria de ser el primer d'una llarga edició de cursos de formació.
  Aquest curs deuria repetir-se en més ocasions, així com cursos que ajuden els joves a les borses de treball.

  ResponElimina
  Respostes
  1. A mi també em pareix bé que es faça, però s'ha de reconéixer q sembla que ho han fet "per als de casa". Cap ni una promoció fins ahir!
   No em sembla correcte, ja que hi ha gent del poble que se n'anirà en febrer fora a fer el curs perquè no sabien res i ja s'havien apuntat en altre lloc.
   Mal gestionat.

   Elimina
 2. Un díptic on senyala fins quan apuntar-se pero no a partir des de quan poden inscriure's?
  Això que es?
  Favoritisme cap els que havien avisat, assegurant-los el lloc?
  Llistes tancades?
  Torpesa?

  Crec que la ultima cosa no es. Simplement fan als demés mes tontos del degut, per no caure en eixes empastraes.

  ResponElimina
 3. 185 € demana la empresa de Cullera, quan una empresa del poble va oferir a l'Ajuntament organitzar-ho per 125 € i sense usar la Casa de la Cultura. Això abans de la demanda de la gent jove, així que d'iniciativa municipal, res. Als del poble la Regidoria de Joventut els va contestar que sí, que no hi havia problema, i a l'endemà d'amagades i sense dir res s'en van anar a buscar fora a Reed21. Evidentment a l'empresa del poble no li va dir res. No passa res si donen faena als de fora, el que és lamentable és que amb mentides facen perdre el temps als de casa.

  ResponElimina
 4. Qualsevol persona en dos dits de coneixement havera programat este curs molt mes millor que els responsables de Joventut del nostre ajuntament. El que sería normal es anunciar-ho un parell de setmanes abans de obrir el període de matrícula, tot el mon ho sabría i no parlaria ningú. Dona ha entendre que volien que es matricularen primer els amiguets i així tindre la plaça asegurada.

  ResponElimina
 5. Per si al poble s'omplin totes les places, informar de que a Favara i Cullera també s'organitzen cursos de monitors (MTL) de l'IVAJ, encara que no sé si valdran la pena, perque són més econòmics i no tindran el nivell de professorat del poble, segons diu La Cotorra.
  També per als que ja tinguen el títol de MTL dir que també l'Ajuntament de Sueca organitza el nivell superior, Animador Jovenil.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari