Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 30 de gener de 2013

President... per a què?

Tenim un president de la Mancomunitat de la Valldigna a qui li ve molt bé l'ostentació i el sou però poques coses més. Seria difícil trobar alguna actuació en què el nostre president tinguera un protagonisme destacat que desembocara en benefici de la nostra volguda Valldigna.


Precisament hui comença a Madrid la Fira Internacional del Turisme, FITUR, a la que per primera vegada acudeix la Valldigna de manera unitària, presentant els atractius turístics com a subcomarca.

Esta actuació és el fruit d'una sèrie de reunions i treballs previs dels alcaldes dels pobles de la Valldigna, impulsats i coordinats per la Regidora de Turisme de l'Ajuntament de Tavernes, Sra. Carmen Canet.

Un deu per a tots ells i un zero molt gran per al nostre President que no ha participat en eixos preparatius previs ni com a President de la Mancomunitat de la Valldigna ni com a Alcalde de Tavernes.

La seua falta d'interés o desídia absoluta en la participació en actes o activitats de la Mancomunitat ha sigut denunciada nombroses vegades i en diferents mitjans de comunicació, hui tenim una prova més.

Cal fer un aclariment important, per descomptat que el "President" ha assistit a Fitur per a poder eixir en les fotos i d'esta manera continuar amb l'estratègia de propaganda ja institucionalitzada.

7 comentaris:

 1. Que hipocrita mes gran !!
  Es carregen els PAI i sen van a Fitur, segurament a fer turisme per que en el poble projectes de futur ningun.

  ResponElimina
 2. Este alcalde l'unic que fa es cobrar bons jornals i fer-se fotos. De productiu res de res.

  Ahir l'ajuntament estava buit de politics. A quants s'ha portat amb ell a passar uns dies de vacacions a Madrid? Quant ens costa?

  ResponElimina
 3. Es lo normal la foto q no falte. Crec si no recorde mal q el seu pare deixaba de escriureen el diari levante per interesos personals( tots sabem quin son) pero continuaria en lo que feia referencia a la valldigna. Segons man dit cuan ix una noticiadel poble (bona clar per a ell) es firma com un seudonim. Estan enganyanmos en tot.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Xe, explicant-ho tot als ignorants. Ens deixes amb les ganes.

   Elimina
 4. tinc un idea!!! Llevem el càrreg de la regidora de Turisme, i que s'encarregue de tot l'alcalde!! AIXINA, SEGUR QUE NO ES QUEIXEU DE QUE NO FAÇA EIXE TIPUS DE FEINA!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Se equivoca usted señor de la idea, no hay que quitar nada. Lo único que hay que hacer es que cada uno haga lo que le corresponde y en el cso del alcalde que participe en las reuniones y trabajos previos como los demás alcaldes de la Valldigna. Y además que le preste el apoyo total y sin escusas a la Concejala de Turismo.
   ¿Que es lo que usted quiere, quitar a alguien que hace cosas bien? ¿Porque le molesta, porque deja en evidencia al señor Juan? La solución es muy fácil, que el señor Juan trabaje por Tavernes y por la Valldigna y de ese modo nadie le eclipsará en su labor. Ahora bien, si lo que le molesta es trabajar y ver que otros, y en este caso alguien que no es de su partido, trabajan y hacen cosas bien hechas y encima trascienden a la oponión pública que espabile. Ya vemos desde fuera que esto se sale de la estrategia de PROPAGANDA que tienen establecida, por eso les molesta, pues ellos quieren todo el protagonismo para ellos. Pues en marcha, a trabajar, y a no quitar ninguna concejalía que molesta.
   Desde aquí le digo a la señora Canet, ¡Chapeau! Lástima que no tenga quien le apoye, ni el alcalde, ni el Bloc, ni su propio partido y sin embargo usted adelante.
   Como decía un comentario por ahí: un diez para usted y un cero muy grande para el señor alcalde.

   Elimina
 5. La noticia que presenteu està confirmada en la foto que trau la cotorra en primer lloc. La cara dura de l´alcalde de Tavernes i dels redactors de la cotorra de traure la primera foto deixan-se fora als alcaldes de Benifairó, Simat i Barx que son els que han fet posible presentar-se conjuntament, en la col-laboració importantisima de C.Canet. Fins ahí arriba!
  Com dieu en la noticia, matrícula d´honor per als que han traballat i fotos propagandístiques per alimentar el seu ego i als seus incondicionals per al que la Mancomunitat no l´importa res.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari