Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 21 de febrer de 2013

Ahir es va presentar el Projecte d'emprenedurisme juvenil

És va presentar ahir el projecte de recolzament a l'emprenedurisme juvenil. Comencem dient aixó per dir alguna cosa perqué no és va presentar cap projecte.
El senyor Llàcer és va limitar a dir l'únic que sabem de tal projecte, que consta de 46 accions, que té un pressupost de 20.280 euros i res més. Al vore el que dia i com heu dia segur que van recordar tots els presents els premis Goya, on és va premiar un curtmetrage d'animació de producció valenciana titulat “El venedor de fum”. Això és el que esta fent el senyor Llácer des del mes de setembre passat en què se li va ocorrer nomenar este projecte de recolzament als emprenedors juvenils.
No s´ha presentat ni explicat cap projecte, tan sols, tornem a repetir, que té 46 accions i un pressupost de 20.280 euros. En eixe moment se'n va pujar dalt d´un nuvol de fantasia i no ha explicat res a ningú. No anem a dir que és mal viure dalt d´un nuvol, el mal és baixar i tornar a la realitat i vore que no hi ha cap projecte i sols hi han paraules i venda de fum.      
En l'acte van participar diversos oradors representant a organismes i entitats de molt de prestigi, des d´ací el nostre reconeixement i agraiment per la voluntat de col.laboració amb l´Ajuntament de Tavernes. Van parlar la Sra. Miriam Marco, coordinadora del programa Emprenjove, D. Julio Guillén, técnic del programa Emprenjove, D. Jesús Casanova, director del Centre Europeu d'Empreses Innovadores, D. Vicente Comes, president de la Federació Valenciana d´Empresses Cooperatives de Treball Associat.Tots ells feren una brillant exposició de què duen a terme els entitats a qui representaven.
Destacar un punt que van dir dos dels oradors, el senyor Casanova i el senyor Comes, i és que no sols cal pensar en emprenedors joves, cal pensar en emprenedors, tinguen l´edat que tinguen. Això fa pensar si, ja que encara no s´ha fet públic el projecte, que no siga exclusivament per a joves sinó per a tots, sense tindre en compte l´edat. Aixó seria molt més encertat i deuria deixar de costat el senyor Llàcer, com a Regidor de Joventut que és, i que el projecte d'emprenedurisme en general el gestionara Karina que pareix ser més realista. Ara ho vorem.  
De les intervencions dels polítics locals destacar la venda de fum del senyor Llàcer recolzat en tot moment pel senyor Juan i destacar la intervenció de la Regidora de Foment Local, Karina Vercher, que entre altres coses va dir clarament que vol obrir el Viver d´Empreses. Aixó és dir alguna cosa important i real, que des d´ací li hem demanat varies vegades al senyor Juan i al senyor Llàcer. Però clar, ells és dediquen a vendre fum, i ha hagut de ser Karina qui tinga els peus a terra i diga alguna cosa de trascendència per als emprenedors de Tavernes. Felicitacions per a ella.
Li fariem una última pregunta al senyor Llàcer, quin sentit té presentar a unes entitats col·laboradores i signar uns convenis si no coneguem el projecte a desenvolupar i quin acomodament tindran eixes entitats dins d´eixe projecte?
El que hem dit: “Vendre Fum”

13 comentaris:

 1. Com dien en altre comentari:
  "Quina parella s'ha juntat: Jordi i Llàcer. Faemino i Cansado"

  ResponElimina
 2. A Karina, dir-li que prepare bé el Viver, que li done forma i que pense i s'assessore en com fer que eixe projecte done resultats visibles. Per segona dir-li que el pose en marxa lo abans possible, donat que el temps juga en contra i cada vegada tot està pitjor.
  Si ho aconsegueix, per part meua tindrà un 10.

  ResponElimina
 3. Jo estigué ahir allí i de moment molt bonico, però falta vore si hi ha inversió en desvolupar-ho i aixó depen de les dos administracions, la local i la autonómica, vorem en que queda el tema . No obstant, jo vec a la joventut molt poc emprenedora, tal volta faría falta fer cursos però de motivació .

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raó, fa falta inversió i no hi ha ni un duro en el pressupost per a formació ocupacional, tampoc per al viver. Han desmuntat les aules de formació, han desmantellat l´aula d´informatica i encara que es d´agrair la voluntat de Karina d´obrir el viver de empreses jo no ho veig clar. Voldria enganyarme pero els del Bloc no la daixaran.
   A mes a mes de inversió fa falta voluntat de fer coses i tinc la impresió de que estos del Bloc no en tenen molta, encara que diuen que tenen un projecte que no coneix ningú i no tenen voluntat d´obrir el viver de empreses.

   Elimina
 4. No estuve ayer en el acto de presentación del proyecto de emprendedores y de firma de los convenios con las entidades colaboradoras. Solo tengo la referencia de la noticia que presentan ustedes y la que presenta la cotorra. Ustedes destacan un hecho y es que la señora Karina Vercher dijo que pretendía abrir el Vivero de Empresas. En la noticia de la cotorra no se nombra para nada tal extremo. Sin poner en duda en absoluto la seriedad del Diari de Tavernes a la hora de presentar la información me gustaría que alguna persona presente en el acto confirmase si la señora Karina lo dijo o no.
  Si fuese verdad que lo dijo les diría a los de la cotorra, como órgano oficial de información del Bloc de Tavernes, que no se vanaglorien nunca mas de decir verdades y de no manipular la información.
  El hecho es bastante importante, dentro del tema de los emprendedores locales para no pasarlo por alto.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estimat amic, donem fe que ho va dir.
   Hi ha varies persones que ens ho han confirmat ja.

   Elimina
  2. Me alegro que sea verdad, por dos motivos. Primero porque es necesario y cerrado no hace nada. Segundo porque ratifica mi opinión de que los de la cotorra son unos embusteros y unos manipuladores de las noticias. Publican y dicen lo que les conviene. Recuerdo ahora un comentario que se publicó tiempo atrás que hablada de la estrategia de PROPAGANDA del Bloc y de la manipulación informativa. Ahí está, no hace falta buscar mas.
   Muy bien Karina, a ver si es verdad.

   Elimina
  3. EL OBSERVADO...

   Querido contertulio anonimo.

   Jo puedo verificar lo que dice esta noticia, y es bien cierto que la señorita Carina Vercher, si dijo que queria abrir el Vivero de empresas.

   Pero lo que dire ahora es solo una idea personal, supongo que al salir del salón, el Srt. Llacer i el Srt Juan, le debieron decir si si tu di lo que quieras pero el Vivero no se abre.

   Y dicho esto, se debieron ir a redactar la noticia para la cotorra y es por eso que alli ni se nombra como usted dice.

   Saludos desde Woliwod.

   Elimina
 5. No és mala cosa firmar estos convenis, però tal vegada, amb 1888 aturats, Tavernes necessita una política local més activa contra l'atur. Gandia, té molt d'atur i el viver d'empreses funciona, el pla d'ocupació es posa en marxa, l'ajuntament contracta a gent...Ací el Tripartit ha tancat el viver d'empreses, ha ocupat amb el jutjat de pau les aules de formació per aturats, i no ha fet res realment efectiu per a lluitar contra l'atur. Un ajuntament pot fer moltes coses contra l'atur i a Tavernes no s'està fent res, sols cavalcades i festiverns

  ResponElimina
 6. Que poca vergonya, fer vindré a esta gent de Valencia, per a res.
  Després de tots estos anys i encara no saben, on estan.
  Fum, fum, fum.

  ResponElimina
 7. No comprenc a Karina, tan clares que pareixia que tenía les idees, en la pressa de posesió i tant que la vaen amenaçar per que no volia estar formant part de esta pandilla, i ahí està.

  Karina que fa falta que façen, per fer-te adonar que el teu lloc no és estar donant suport a esta pandilla de ineptes.

  Demostra una vegada més que tens les idees clares i partat de esta gent.
  Encara arribes a hora!!

  ResponElimina
 8. Esperem que Karina siga capaç de obrir el viver d´empreses. Si ho fa posible es mereixerà un 10. Faena te, perque pense que els del Bloc no tenen gens de ganes. De tota manera es una molt bona noticia, avant Karina.

  ResponElimina
 9. Me han dicho que el señor Juan y el señor Llácer han recibido un premio a la innovación. Han sido premiados por ser capaces de montar una tienda de venta de humo. Se ha tenido en cuenta para la concesión de tal reconocimiento el haber realizado una campaña de PROPAGANDA muy bien hecha que hasta ellos mismos se lo creen. Que para poder montar tal negocio se necesita poca inversión. Que han sabido contar con un apoyo mediático de los fanáticos del Bloc y de toda su maquinaria propagandística.
  Para seguir con la innovación de su tienda están estudiando otros proyectos que no contaminen con su humo. Este del que están hablando ahora contamina en exceso a las personas pues es un insulto a la inteligencia y un desprecio al sentido común de los ciudadanos.
  El New York Times va a desplazar a unos enviados especiales a Tavernes para seguir de cerca la industria del humo recientemente premiada. Quieren contar al mundo tan gran hazaña.
  Para la entrega del premio, del que se comunicará la fecha mas adelante, ha confirnado su asistencia el señor Baldoví, que entregará unos sobres con los importes en metálico.
  Se está buscando a alguien que sea capaz de hacer la crónica de la entrega de los premios. Si alguien sabe quien la pudiera hacer por favor que lo diga. Se aceptan propuestas.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari