Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 6 de febrer de 2013

Busques treball a l'estranger? Ací tens dos idees.

Si busques treball i no tens problemes per a moure't fora d'Espanya ací t'acostem dues propostes que et poden resultar molt interessants.

Per una banda, l'ambaixada d'Espanya a Londres ha obert un lloc web per informar els espanyols d'ofertes de treball en aquell país. Fes una ullada a Web Trabajo UK.

La segona proposta ve de la mà del Govern alemany juntament amb l'Agència Federal d'Ocupació. Ambdós institucions han llançat un web dirigit a aturats comunitaris d'entre 18 i 35 anys, que no hagen acabat la formació professional i tinguen el graduat escolar. El diu El treball de la meua vida, però per ara només està en alemà. Està anunciada la traducció imminent del lloc.

Hem sabut d'aquestes propostes a través del Casal Jove de Simat.

4 comentaris:

 1. Gracies al Diari de Tavernes que ha publicat esta informació, que ha conegut a través del Casal Jove de Simat, el tripartito ha actualitzat hui l'apartat INFOEMPRENEDORS de la web tavernes.es amb nous artícles.

  Este es el link per si li interesa a algú:
  http://tavernes.es/val/component/content/article/898

  El Tripartit, com sempre, sense iniciatives i tapant parxes. No tenen cap política d'ocupació ni per a joves ni per a no joves.

  I la taxa d'atur a Tavernes en màxims histórics i per damunt de la mitjana nacional.

  Segons el Levante del 19/12/12 Tavernes tenia una població activa de 5.789 persones, 1.830 aturats i un una taxa d'atur del 31,6%. 3,5 punts per dalt del 28,1% de mitjana nacional

  ResponSuprimeix
 2. Ara l'Ajuntament de Tavernes ha organitzat un curs de Monitor de Temps Lliure amb un cost per als participants de 185€. A Favara este curs costarà 115€.
  Molta diferencia de preu. Es eixa la manera que te el tripartit d'ajudar als jovens?

  ResponSuprimeix
 3. Els del bloc sols volen faens per als seus amics, familiars, ex-concejals, votants del bloc i acolits. Als altres ni aigua. Aixi va el poble.

  ResponSuprimeix
 4. Per que ens em d'anar a l'estranger? Qui s'ha quedat amb els diners de quan tot anava be? Per que es beneficia grans empreses i bancs i es fa la reforma (anti)laboral que perjudica autònoms i famílies. I ara ens envieu a Alemanya? Abans tots a cobrar 1000 € -i els primers els politics- que desterrar als treballadors mes qualificats. Ah, no, va de retro, que això es sembla massa al comunisme i ací no hi ha tant com per a repartir entre tots...

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari