Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 27 de febrer de 2013

Els col·legis d’advocats de Sueca i d’Alzira firmen un conveni amb Diputació per resoldre els desnonaments de 36 municipis, Tavernes entre ells

 El dia 26 de febrer es va formalitzar un conveni entre la Diputació i els degans del Col·legi d’Advocats de Sueca i d’Alzira. Ambdós institucions prestaran serveis de mediació, assessorament i negociació sobre prèstecs i arrendaments relacionats amb els afectats pels desnonaments. L’acord serà efectiu des de l’1 d’abril fins al 31 de desembre d’enguany.
 
 
D’aquesta mesura es beneficiarà Tavernes, entre altres poblacions. D’aquesta manera “s’intentarà paliar els efectes que estan generant les execucions hipotecàries, assessorant la ciutadania en cas de vivenda habitual”, segons declarava el degà del Col·legi d’Advocats d’Alzira.
 
 
Amb aquesta iniciativa, el mediador “ajudarà a un col·lectiu de persones que estan patint i no tenen recursos suficients per a contractar un assessor”, assenyalava el seu homòleg de Sueca, Joan Maria Tamarit.
 
 
L’atenció personalitzada als usuaris es farà a la seu col·legial un mínim de dos matins i un màxim de quatre cada mes, de 9 a 14h, en funció de la demanda. La seu del Col.legi d´Advocats es troba al propi edifici dels Jutjats de Sueca, concretament a la planta tercera de l´edifici situat a la plaça del convent nº 1 de Sueca.
 
 
Els interessats poden sol·licitar la prestació d’aquest servei entregant una instància a l’ajuntament del poble on està la casa. L’ajuntament s’encarregarà de la tramitació restant.

4 comentaris:

 1. Un molt bon acord, tot el que siga per a evitar desdonamenst ben vingut siga .

  ResponElimina
 2. El que cal canviar es la llei: dacio en pagament, no posarlos abogats als pobres afectats. No volem almoines, això es com donar juanoles a un malalt de càncer, no soluciona el problema.

  ResponElimina
 3. El PP ajudant als que no poden pagar els seus deutes i l' Alcalde no els deixa ni entrar al seu despatx i els embarga el sou i la vivenda.
  La forma de gobernar del Tripartit i de l' Alcalde front a la del PP.

  ResponElimina
 4. Diari, publica'm i no faces com la Cotorra, al final només ens deixareu a Enrique per opinar lliurement.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari