Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 5 de febrer de 2013

El govern estatal del PP insta la creació d'un fons social d'habitatges


El Partit Popular, davant el drama social que estan vivint moltes famílies, ha creat un fons social d'habitatges per tal de pal·liar aquesta greu situació.

Amb aquesta mesura les famílies que han estat desnonades (deshauciades) per les entitats bancàries que han participat en aquest fons podran acollir-se a aquests habitatges socials.

Les famílies poden sol·licitar un habitatge amb un lloguer social des de 150 euros, el límit serà del 30% dels ingressos nets de la unitat familiar; i poden sol·licitar fins i tot l'habitatge que ells tenien, sempre que estiga disponible i habitable.

Amb aquesta mesura el govern popular, pretén donar solucions al drama que estem vivint al nostre país.

El partit popular de Tavernes s'ofereix a donar assessorament a les famílies afectades en el seu horari habitual d'atenció al públic al seu despatx del segon pis de l'Ajuntament, dilluns i dimecres de matí.

3 comentaris:

  1. més val tard que mai,

    ResponElimina
  2. q escomense anotarse q realment estant treballant per a nosaltres.

    ResponElimina
  3. Molt bona mesura la que esta prenent aquest partit de l'oposició. El que toca ara, davant de l'actual situació en la que esta ESPANYA es ajudar-nos uns als altres i no tindre tan en compte si es de dretes o esquerres.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari