Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 2 de febrer de 2013

El Monestir de la Valldigna acull l'obra de teatre infantil 'El vestit nou de l'emperadriu'

Extret de www.elperiódicodeaqui.com

Demà diumenge a les 3 de febrer, a les 12.30 hores, la Almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna acull l'obra de teatre infantil "El Vestit Nou de l'Emperadriu". Es tracta d'una versió femenina d'un dels clàssics de Hans Christian Andersen "El vestit nou de l'emperador" i adequada al context històric del Monestir de la Valldigna. En aquesta adaptació, el personatge principal no és un emperador sinó una emperadriu com una de les esposes de Jaume II El Just, fundador d'aquest monestir.

El muntatge d'aquesta obra va a càrrec de la companyia Tramant Teatre i està interpretada per l'actriu i titellaire valenciana Puri Fariza. L'actriu interactua durant els 55 minuts de durada de l’obra amb multitud de personatges titelles que van apareixent del seu magnífic vestit a mesura que evoluciona la història. Aquesta obra està recomada per a tots els públics (preferentment majors de 7 anys).

La representació d'aquesta obra s'engloba de dins de les activitats que es desenvolupen en el cicle Teatre amb Història. A través d'aquest cicle es busca programar obres de teatre, al llarg de l'any, amb la finalitat d'ampliar l'oferta del Monestir de Santa Maria de la Valldigna com a centre cultural. D'aquesta manera, a més de ser és un dels conjunts arquitectònics amb més història de la Comunitat Valenciana, es transforma en un espai on s'alberguen activitats artístiques i culturals.
 
Així que si demà per alguna raó no aneu a vore (o portar a beneïr) els animalets a la festa de Sant Antoni, ací queda esta proposta cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari