Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 26 de febrer de 2013

El tripartit calla que Tavernes haja rebut 111.000€ de la Diputació de València

Nota de premsa del PP de Tavernes

La Diputació de València ha concedit una subvenció de 3.999'29 euros a l'Ajuntament de Tavernes. Eixa ajuda servirà per renovar i ampliar el mobiliari municipal. De fet eixa ajuda serà per adquirir cadires de plàstic del tipus que s'utilitzen en actes puntuals o espectacles a l'aire lliure.
L'ajuda de la Diputació a Tavernes es va publicar al BOP el 13 de febrer, han passat quinze dies i ni l'ajuntament, ni el gabinet de premsa han donat difusió a estos diners que arriben a la nostra ciutat.
El Grup Popular no entén per quin motiu el govern del Tripartit ha ocultat esta bona notícia. Sí que ha donat cabuda a temes municipals amb quantitats molt més inferiors a la que ha donat Diputació. Per
exemple, han fet dos comunicats informant de que s'augmentaven en mil euros les ajudes a l'ús del valencià a les falles, o mil euros més a les subvencions als comerços que utilitzen el valencià.
Per eixos fets sí que el Tripartit ha utilitzat el gabinet de premsa, però no per a dir-li a la ciutat de Tavernes que Diputació ha destinat  3.000 euros per millorar el mobiliari municipal que està al servici de veïns i entitats de la ciutat.

És la segona vegada en una setmana que el Tripartit calla una ajuda que arriba de la Diputació. No va donar ressò a l'ajuda de 107.000 euros que pagarà l'entitat provincial per a remodelar la Plaça del Tio
Julio del carrer Calvari i ara tampoc ha dit res de l'ajuda a mobiliari.

En total més de 111.000 euros que han arribat a Tavernes gràcies a la  Diputació sense que el Tripartit i el seu gabinet de premsa hagen dit res públicament, ni hagen informat.
Pel Partit Popular eixa falta de comunicació mostra una clara manipulació informativa per part del Tripartit que oculta tota bona notícia que arribe a Tavernes i que tinga que vore amb gestions que es
fan des d'un organisme on té la potestad el Partit Popular.

5 comentaris:

 1. No els interessava que el veïns coneguerem que la Diputació si que està al costat de les poblacions, ajudant-les econòmicament. Són els ajuntaments ( alguns) els que actuen de forma incompentent en la resolució d'aquestes ajudes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ho dius per la manera que tenia el PP de governar? Aaaammmm, ja anem reconeguent els errors, bén fet, eixe és el primer pas.

   Elimina
  2. Per supost que el governs del PP han comes errors,lo que no han fet es persecució als que no pensaen com ells algo que este govern tripartit de convenencia son especialistes

   Elimina
 2. Ahir dia 1 de març l'ajuntament no tenia cap confirmacio de que l'ajuntament tinfrà eixa subvencio ni que sera finalment eixa obra proposada l'elegida.
  Pregunta: si no tens cap confirmacio d'una subvencio, com vas a anunciar que la tens?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari