Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 11 de febrer de 2013

El Tripartit només valorarà els diners en la concessió del bar i perruqueria de la llar del jubilat

Al web de l´Ajuntament de Tavernes, s´ha ofertat la concessió administrativa d´us i aprofitament del bar de la Llar del Jubilat així com la perruqueria situada en el mateix centre social i cultural “Dolores Rojas de Almel·la”.

Per tal d´adquirir la concessió del bar, el cànon anual és de 1.000 € millorable a l´alça pels licitadors que presentaran les seves propostes en un sobre tancat. Aquest cànon s´haurà d´abonar als deu dies de la formalització del contracte. La duració del contracte està prevista per a dos anys.

L'únic requisit del contractant és acreditar solvència econòmica, financera i tècnica. I com hem anomenat abans, el contracte s´adjudicarà al licitador que presente la proposta econòmica més alta. A aquest se li s´exigirà una garantia definitiva de 2.500 € a més de les despeses ocasionades per la publicitat realitzada als diaris oficials que no podran superar els 2.000 €.
 
Així mateix, per sol·licitar la concessió de la perruqueria s´exigeixen les mateixes condicions amb l'única diferència de que la garantia definitiva són 1.000 €.

El Diari de Tavernes considera que els criteris d'adjudicació no són molts justos per a la situació econòmica que vivim. No és té en compte altra cosa que els diners. No es valora l´experiència al sector, ni que estiguen inscrits al nostre padró ni la sevu professionalitat, tampoc que siguen persones aturades ni qualsevol altra circumstància que no siga l’econòmica.

Sembla que al govern del tripartit li dóna igual contractar gent del poble o no: qui pague més agafarà el pastís. I ja posats, aclarim que no és cap bombó... El cànon és excessiu per al marge de benefici que s'obté de la seua explotació. Abans s'estipulava un preu simbòlic per facilitar la seua concessió.
Com sabem, els nostres jubilats que són els seus usuaris no tenen sobrada capacitat econòmica i els preus dels serveis oferits, estan adequats perquè siguen accessibles per aquests. Doncs, amb els més de 1.000 € de cànon, 2.500 € de garantia final i els 2.000 € de la publicitat, estem parlant que per a iniciar aquest contracte s´ha de disposar de més de 5.500 €.

L´adjudicatari del bar ja pot fer cafés i infusions per als nostres majors ja que no tindrà benefici ni per a pipes. Una vegada més queda clara quina és la política del Sr. Juan i del seu tripartit i per cert cada vegada es sembla més a la d’altres partits nacionalistes que també governen més al nord, i és que “la pela es la pela”.

20 comentaris:

 1. "L´únic requisit del contractant és acreditar solvència econòmica, financera i tècnica ": Copiat literalment del vostre article . Solvència técnica : Per lo tant, no sols es miraràn diners com també digueu : Com quedem ? I es que en tal de atacar al govern tot vos val, i caigeu en la contradicció si fa falta.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Segueix llegint...EL CONTRACTE S'ADJUDICARÀ AL LICITADOR QUE PRESENTE LA PROPOSTA ECONÒMICA MÉS ALTA. O si ara no sabem llegir... Qui pague més s'ho queda. Sempre que acredite solvència: tan siga econòmica com financera...que no estem parlant de diners o què?

   Suprimeix
  2. Solvencia técnica no es lo mismo que profesionalidad o experiencia en el mercado.

   Yo puedo tener mucha solvencia técnica y no tener ni puta idea de cortar el pelo ni de hacer una permanente.

   Solvencia técnica es tener el material necesario la equipacion, pero solvencia técnica también podemos verlo como tener la técnica necesaria para hacer algo.

   Luego es una frase tan amplia y con tantas posibilidades que ni el mismísimo señor Juan ni nadie de la tribu, sabe lo que quiere decir.

   ;)

   Suprimeix
 2. Mecaguen 5.500 € ... Pel que veig ajuden molt a iniciar un negoci. Segur que la llista de sol.licituds no és molt llarga, per no dir inexistent...

  ResponSuprimeix
 3. No sé jo si arriscaria tants diners en aquest negoci, a més del que s'ha d'invertir per comprar les existències i tot el material necessari per posar en marxa l'activitat. Ara, qui els tinga, avant.

  ResponSuprimeix
 4. La solvencia tecnica es refereix a si es del bloc?

  ResponSuprimeix
 5. El preu pot ser una estratègia per a proposar a algú que ja tinguen pensat. Si tens padrins, encara que a menor preu, sempre treballes millor. Es trist, pero sempre ha sigut i per ara continua següent igual.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Tu téns experiència en això. No?.

   Suprimeix
  2. Sí en tinc, algo m'han contat d'un que volien posar fora com fora amb 19 punts sobre 60 de mèrits, però els va eixir mal la jugada.
   Sempre hi han excepcions.
   Quan no tens padrins et poden criticar des de dins, però pots anar amb la cara alta. Qui fa bé la seua feina no ha de patir per res.

   Suprimeix
  3. T'equivoques. Va guanyar el millor preparat: tu. I això demostra que guanya el millor, no el que més contactes té. Almenys ara.I amb la perruqueria i el bar passarà el mateix. Tú has fet acusacions, has llançat infundis a gent normal, treballadora i honrada injustament. I ho has fet a mala fe i amb males arts. Et posares nervioset quan veires competència però et varen assesorar mal o el van dir infundis que et vas creure. Sé qui eres i tu saps qui soc jo. Amb el temps he sabut qui eres. Amb açò acabe i tranquil que no et replicaré. La teva paraeta no te la tocaran perquè, honestament, eres el millor en lo que fas. Com a persona tinc un altra opinió de tu. Però això jo sé que et dona igual.

   Suprimeix
  4. Anònim de les 19:46, no sé qui eres però no m'importa massa. Ara, bé encara que no doneu la cara podrieu posar-se pseudònim, perque no crec que sigues el mateix anònim de les 23:43 del 13/2.
   No he fet acusacions, he posat a la balança el fet de les influències dels polítics, diguent que igual que es donàven abans igual es fan ara. I als dos casos no és perque m'ho han contat. Així que d'infundis, res, ademés que tots els que han manat en política local han deixat sobrades mostres de com funciona l'amiguisme a l'Ajuntament. I ací culpe a tots, polític, algun que altre funcionari i enxufats, tots posen de la seua part. I moltes vegades l'oposició no en té altra que callar perque qui més qui menys no podia parlar lliure d'acusacions.
   De la gent que he parlat pot ser siga treballadora, inclòs normal, però a mi m'han demostrat que d'honradesa no van massa sobrats.
   No solc posar-me nerviós, ni tinc assesors, si tú dius que soc el millor, a pesar d'alguna jugada bruta del Bloc, no veig que més guanye maquinant cap infundi. El que us sap mal als polítics és que es publique obertament coses que preteneu no isquen dels despatxos. Eixe no és el ideal de transparència cap el poble, lo que no vols que es sàpiga, no ho faces. No hi ha hagut mala fe ni males arts, no m'he aguardat a eleccions ni he dit que no ho feren els d'abans, així que de venjança política, res de res, solament he decidit dir-ho quan vosaltres haveu criticat el mateix d'altres. I per a ser millor que eixos altres, cal donar exemple, no val tan sols amb ser progressite o tindre bons modals i paraules.
   Sobre paraetes, mai parle de negocis i política al mateix temps, si ningú ho barrejara millor ens aniria a tots, pots preguntar als d'abans o ara si he anat cap vegada a demanar cap tracte de favor.
   Si deixes caure qui eres jo també podré donar-te la meua opinió com a polític, com a persona no crec que tinga el plaer de coneixer-te tant.
   I et dic que com a persona potser jo no siga molt més que la majoria de la gent corrent, però ja et dic molt millor que en els negocis, si no fora així no donaria abast amb la feina. Inclòs al nostre poble.
   Però ja fa molt temps que he comprovat que com bé va dir San Mateu: Ningú és profeta a terra seua. I menys si dius les veritats.

   Suprimeix
  5. Robinjut, sols una cosa. Tu has perdut mai alguna concessió a l'Ajuntament davant algú menys preparat que tu però millor ralacionat? Ha passat això alguna vegada? Jo crec que no. Les licitacions te les has emportat tu perquè el sistema ha funcionat pense jo. I si ha passat ( que no ho crec) hauries de posar noms damunt la taula.

   I sense que servisca de precedent estic d'acord amb tu. A mi em funcionen millor els negocis fora de Tavernes que en el propi poble. Hi ha massa envejes i rencors. Mai seré profeta en la meva terra. Però quasi ho preferisc així. No deure cap favor em dona la llibertat de criticar a qui vullga i on vullga. Soc afiliat al Bloc des de fa més de 15 anys (en tinc 37). De pago. He vist com es feia gran la paraeta. He vist com quasi havies de demanar perdó per ser del Bloc. Però t'assegure que ni tenia tractes de favor abans ni els tinc ni pretinc tindre-los ara. El que no puc evitar, i això ho comprendras, espere, és que allà on vaja em senyalen com "cuidao eixe és del Bloc". Si, i que?. Tinc grans amics en el PP però la vida és així. Sóc el que sóc i no dec res a ningu. Sols el demane que quan fajes acusacions t'ho penses dos voltes abans de publicar-ho. Supose que ja saps qui sóc. Els dos comentaris anteriors són meus Salut i força!.

   Suprimeix
  6. Quan faig acusacions no m`ho pense dos, sino moltes més vegades, per vore si em deixe alguna part de veritat. El que no faig és manipular amb intencions interesades, ni quan els interesos pugueren ser meus, d'amics o familiars. Sàpigues que sempre on vaig i pertoca diré la veritat, i ara pertocava perque jugueu tots amb la mateixa baralla i havieu fet acusacions greus vosaltres. Saps que això continua existint a pesar del canvi de filosofia al govern.

   Suprimeix
 6. Pot-ser el jubilats debien dir algo . I pot-ser no es presente ningu i tinguen que tornar-se arrere

  ResponSuprimeix
 7. Home amb el preu eixe i tenint en compte els usuaris, no és fàcil tirar-se endavant. Molta solvència econòmica ha de tindre un, per tal d'arriscar tant.

  ResponSuprimeix
 8. Hauran de revisar el preu, no crec que es presente ningú amb eixes condicions, els preus per als vells són econòmics, recorde que ma huela es tallava el monyo i estava de lo més contenta perquè comparava els preus amb altres peluqueries i la diferència de preu es notava. En compte d'ajudar a agarrar dos negocis, éstos ho posen ben complicat.

  ResponSuprimeix
 9. Si eixe bar havera interesat algú com a negoci tindria amo des de ja fa molt temps. Tan sols han hagut pocs intents de fer-lo rentable i no han durat massa. I crec que a preu zero, només pagant aigua i llum!

  ResponSuprimeix
 10. El bar dels jubilsts es molt per q molt dificil de portar. Per molt q vuig no vos antenc. Led ultimes vegades q es va intentar licitar les persones pet lo menos.dos de elles no van durar ni tres mesos i aixo q estaba tot acabset de reformar. Es molt dificil estar fins les 9 de la nit, mitant com jugen a csryrs, domino i altres jocs per part de les persones jubilaes i estos ferse en tota la vespra un cafe, o ni siquiera aixo, llisen els diaris i ja han fet masa.
  Ho les dones q venen a jugar e dijous crec o un altre dia q copen la sala dep valls i si demanen algo com un tallat no petdonen el 10 cent. Q sobren.
  La gent esta molt enganya es un bar en totes les obligacions q implica, pero no de ingresos pues es preus edtan limitats.
  Espere q tingen enconte tot lo q ha fet Vanesa, q es una xica separada i en dos fills. Se de bona tinta q per part de la ditiva no volen q ella no edtiga i fsran lo posible per q aixina siga. Sols espere q sigen leals i q no coloquen algun fill de ningun amiget.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari