Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 1 de febrer de 2013

El tripartit pensa en el futur de Tavernes en algun moment?

Fa un parell de dies vam vore als diaris com la ciutat de Gandia presentava un projecte d’un minigolf al costat del club de tenis de la localitat. El projecte sembla que no implica construir es, ja que aprofitaria les instal·lacions del propi club i no caldria afegir-hi “formigó”.
 
No volem aprofundir més en aquesta notícia, ja que el que ens interessa és ben senzill: altres ciutats estan apostant ara per planificar el seu desenvolupament i preparar-se per al futur.
 
A Tavernes, però, som més conservadors: el govern de Juan ha preferit no traure del caixó l’Estratègia Territorial en què s’estava treballant i que augurava una creació de 8000 llocs de treball al nostre poble. És clar, és millor no fer res, perquè de fer alguna cosa sempre es corre el risc d’equivocar-se, no Senyor Juan?
 
No volem dir que la tramitació i duur a terme l’Estratègia Territorial al nostre poble siga fàcil ni de hui per a demà, ben al contrari: és complicat fer-ho realitat i per això ens hem de posar les piles. Treballar pel futur és el que demanem! Una visió de futur que per ara no vegem per cap costat en les accions del Senyor Juan i el seu govern. Perquè els mals temps algun dia acabaran i llavors... què passara? Doncs que els pobles i ciutats previsores aniran al capdavant tirant del carro (no pot ser d’altra forma) i les que s’han adormit mirant-se el melic (com està fent Tavernes a hores d’ara) a la darrera part de la cua.
 
No volem viure a un poble estancat i sense futur, i això és el que vosté està sembrant hui, Senyor Juan. Espabile.

12 comentaris:

 1. Algú pot pensar que una persona com l'actual alcalde de Tavernes i president de la Mancomunitat de la Valldigna pot tindre interés per la Valldigna o per Tavernes? Definitivament, no, per molt que s'esforcen els seus assessors d'imatge i el seu gabinet de propaganda.
  Dic que definitivament no perquè tots veiem el que fa i el menyspreu que té cap a la Mancomunitat. A banda d'açò relataré un fet relacionat amb la notícia que s'exposa.
  El dia 30 de març del 2012, dins dels actes de celebració del Dia de la Valldigna es va celebrar una conferència en el monestir de Santa Maria de la Valldigna de Simat entorn a l'Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana. El conferenciant era el secretari de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, que per cert va fer una brillant exposició. En plena exposició sobre un tema tan important el senyor alcalde es va alçar i va abandonar la sala acompanyat dels regidors del Bloc i de D.Victor Borrás i la senyora Pilar Altur. De l'equip de govern només va quedar atenent a la conferència la regidora senyora Carmen Canet.
  És un fet, no és una opinió. Tots els allí presents ho van veure. Si este equip és el que ha de marcar el futur de Tavernes apanyats estem. L'Estratègia marca les sendes de desenrotllament a aplicar en la Comunitat Valenciana fins a l'any 2030 i ja veiem l'interés dels nostres governants locals.
  A més d'un menyspreu als habitants de la Valldigna, va ser una falta d'educació i de consideració cap al senyor secretari de l'Ajuntament, inexplicable i inacceptable per a tot un equip de govern, amb l'honrosa excepció abans mencionada.
  Estos són el nostre futur?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Lo que acaben de dir de que el alcalde va abandonar la sala mentre es presentava la estrategia de la comunitat valenciana es veritat, jo estava allí i ho vaig vore tal i com es conta en la noticia.

   Elimina
  2. Yo no estuve presente en ese acto pero un amigo mío, que si que estuvo, me contó en su día lo que acabais de relatar y por eso puedo decir que es verdad.
   Además me contó que en el momento en el que se levantaron y se marcharon una señora que tenía a su lado le preguntó a mi amigo que quienes eran esas personas y el le contestó que eran el alcalde de Tavernes y unos concejales y la señora dijo: que mala educación y que poco respeto al conferenciante y que el pueblo de Tavernes no se merecía eso.
   Sobran los comentarios.

   Elimina
  3. Totalment cert. Jo estava present. VERGONYOS !!!

   Elimina
 2. La meitat de gent del tripartit té directament o amb familiars molt pròxims casetes en la zona del Marenys. Ara ja no hi ha PAI, però què fem amb les casetes? Senyor Juan, què fem amb elles?

  ResponElimina
  Respostes
  1. De casetes res, autentics "palacetes" en la majoría dels casos .

   Elimina
 3. Es complicat, efectívament, portar endavant eixe Plà, però eu es més encara si no es te gens de ganes de portar endavant el previst en el mateix, o no ? Tal volta ahí està el quit de la qüestió.I eu dic perquè ja he vist en les teles locals de Gandía a gent del Bloc malparlant sobre el projecte del golf mentat en Gandia .

  I en quant a el que diu l'anónim primer sobre la xarrada en Simat, així va ser, puc donar fé, em vaig quedar relament sorprés de l'espantada .

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estruch jo també estava allí i no en vaig quedar solament sorprés vaig tindre "vergüenza ajena", no vaig poder evitar baixar la cara de vergonya.
   Despues de tant de temps moltes vegades en ve al pensament i no poc comprendre com uns regidors i el alcalde al capdavant van poder fer eixa cosa. Recordem que estava parlant el Secretari de l´Ajuntament de Tavernes i explicant algo que te una vigencia fins al any 2.030, i els encarregats de portar-ho endavant abandonen el saló com si res.
   No puc comprendre el que vaig vore.

   Elimina
 4. Que fem amb les casetes, son legals?, son il•legals? sols hi ha dos opcions si son legals res ahi estan ai se queden, ja seran els propietaris els que reclamen accions urbanitzadores per a eixes casetes. Son il•legals mes fàcil encara i mes justificat que abans, que els posen una bona multa que la paguen aixina te ingressos dineraris el ajuntament, ja no podran dir que no tenen diners i desprès de pagar que les tomben.

  :-))

  ResponElimina
 5. CONSEJOS A UNOS IRRESPONSABLES I

  Supongo que el señor Juan y el resto de los concejales que abandonaron la conferencia en la que se estaba explicando la Estrategia Territorial de la Comunitat Valenciana (ETCV) no se les ocurrirá ir a pedir información sobre la misma al señor Secretario del Ayuntamiento después del feo tan grande que le hicieron ausentándose de la conferencia donde lo estaba explicando.
  Dejando de lado la falta de educación y de consideración y demostrarnos, con esa actuación, lo que entienden ellos por buenas maneras, quisiera darle algunos humildes consejos al señor Juan.
  Señor Juan, como Alcalde de Tavernes de la Valligna tiene usted la OBLIGACIÓN, si, digo bien, OBLIGACIÓN de conocer perfectamente la Estrategia Territorial de la Comunitat Valenciana (ETCV). Digo que tiene la OBLIGACIÓN porque en ella se recogen, con la vista puesta en el año 2030, las posibilidades y potencialidades de cada zona de la Comunitat Valenciana para su futuro. Hay una serie de directivas que van indicando como orientar y afrontar el futuro.
  En la ETCV existe un apartado dedicado al área funcional de la Safor, en la que, como me imagino usted sabrá, se encuentra Tavernes de la Valldigna. En ese capítulo dedicado a la Safor habla de muchas cosas, de las oportunidades del territorio, de la visión y de los objetivos con el horizonte, como ya he dicho, del año 2030. Recoge unas propuestas estratégicas, presenta unas actuaciones a llevar a cabo, resalta las potencialidades del territorio y muchas más cosas.
  Al hablar de objetivos señala algo que le reproduzco literalmente: “ser un referente territorial de la modernidad y la innovación en el arco mediterráneo europeo”. ¿No le parece bastante importante para, por lo menos, estar perfectamente informado sobre el tema y estudiarlo con detenimiento?
  Seguiré en otros capítulos con mis consejos basados íntegramente en la ETCV, pues me sabe mal que el alcalde de la localidad donde habito no esté informado de algo tan importante y demuestre tan poco interés al abandonar una explicación sobre el tema que nos ocupa realizada por un técnico cualificado.

  ResponElimina
 6. CONSEJOS A UNOS IRRESPONSABLES II

  Quisiera ahora darle un consejo a otro de los concejales que dieron la espantada en la conferencia de Simat. Me refiero a D. Víctor Borrás. Si se hubiera quedado a escuchar la explicación de la ETCV o se hubiera tomado la molestia de leerla no hubiera hecho el ridículo tan espantoso que hizo cuando escribió el artículo de opinión publicado en el periódico Levante en el que entre otras ideas maravillosas se le ocurría presentar al Festivern como un elemento clave para el atractivo turístico de Tavernes. Hágame caso, lea la ETCV, en particular el apartado dedicado al área funcional de la Safor, ahí verá usted las posibilidades reales que tiene Tavernes, muchas y todas ellas coherentes, serias, modernas y de futuro. Téngalo en cuenta y de esa forma no volverá a hacer reír a tantas personas con dicha propuesta. Esos son los peligros de creer que se sabe todo y que se está por encima del bien y del mal y que se tiene más categoría ausentándose en plena explicación de un tema tan importante, no me canso de repetirlo, como la Estrategia Territorial de la Comunitat Valenciana.
  Continuará…

  ResponElimina
 7. Jo tambe estava en la conferencia del secretari ,lo pitjor de tot es que el despreci tan gran que van fer era para eixir en les fotos de un partit de futbol de veterans.
  En la vida san acostat per el futbol i pareix que eixe dia tenien que anar si o si.
  Tambe tindra que vore que es parlava de algo que no els interesa lo mes minim i que el conferenciant si pugeren ja se la averen carregat per ser una persona integra i no ballarlos el aigua

  ResponElimina

Escriu el teu comentari