Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 12 de febrer de 2013

El Viver d'empreses de Gandia: exactament igual que ací

Llegim en el periòdic Levante del dissabte 9 de febrer una notícia sobre el Viver d'Empreses de Gandia. En estos moments de crisi, de dificultats econòmiques i de desocupació veure notícies com eixa ens ha d'omplir d'alegria a tots perquè, segons conta la notícia, s'han creat 77 empreses i en el Viver d'Empreses n'hi ha instal·lades 16. A més s'han assessorat a 400 projectes empresarials, tot un èxit.

 
Conta la responsable del Viver d'Empreses de Gandia que allí les empreses estan instal·lades i es crea un ambient més professional i estan rodejats d'altres emprenedors. La Regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Gandia diu que “açò és el millor que podem fer en la situació en què ens trobem. Fomentem la creació d'empreses i assessorem als emprenedors…”

 
Esta notícia la podríem traslladar a Tavernes de la Valldigna. Hi ha unes instal·lacions acabades en la legislatura anterior destinades a Viver d'Empreses, però el govern del senyor Juan, no sap ningú perquè, no ho posa en funcionament.

Esta notícia també ens recorda al senyor Llácer que el 6 de setembre de l'any passat parlava d´un projecte de recolzament als emprenedors i deia que en eixe mateix mes s'establiria un calendari de treball i començarien les primeres accions. Parlava de 46 accions i d'un pressupost de 20.280 euros. Ha passat quasi mig any i ni hi ha el calendari, ni han començat les accions, ni s'ha explicat res, ni s'ha pressupostat res. En fi RES DE RES.

Senyor Juan i senyor Llácer prenguen exemple i no ens enganyen més. La situació no està per a bromes. Per a quan la posada en marxa del Viver d'Empreses? Per a quan la posada en marxa de les 46 accions de què parlava? En què consistiran? On estan pressupostats eixos 20.280 euros?

Des d'ací ja li recordàvem al senyor Llácer, en el mes de novembre, que explicara el seu projecte anunciat a setembre. Res de res. Ara li ho tornem a demanar, que ho explique o que diga que no existeix però que no provoque falses expectatives als emprenedors de Tavernes.

8 comentaris:

 1. És clar i evident que el Tripartit aplica el "rodillo" a tot el que ha fet el PP, encara que això supose llevar-li coses bones al poble.

  ResponElimina
 2. Ni rodillo no osties, No tenim altres arguments.

  ResponElimina
 3. Yo creo que lo que sucede es que el Sr. Llacer, tiene muchas tareas y no sabe organizar el trabajo que le corresponde.

  Tiene que controlar a sus funcionarios, tiene que gestionar su trabajo que no sabe, tiene que ayudar a sus compañeros que si sabe, tiene que dejar la plaza del medico grau, bien equipada para cuando tenga familia poder ir con la bici aparcar y jugar cerca del trabajo.

  ;)

  ResponElimina
 4. Algú creu que estos del Bloc poden fer alguna cosa de trellat per a favorir als desempleats o ajudar als emprenedors?
  Tenen les instalacions del viver de empreses i no volen posar-ho en marcha.
  Si parlem de Llácer i de tot el que va dir allá pel mes de setembre de 46 accions per ajudar als emprendors, un presupost de mes de 20.000 euros i que tot era molt bonic. En que ha quedat tot això?
  I van tan tranquils per el carrer i no els cau la cara de vergonya, i es que la tenen tan dura que per eixò no cau.

  ResponElimina
 5. Es trist que s'oblidem del que necesita la gent i el poble , volem trevall , para la gent de 40 anys que no pot anar al obra perque ja no hi han obres ni Pai (amb totes les critiques), eixa gent necessita formar-se i reconduir la seva vida i si aixo vol dir que el PP ha fet algo be , es de sabis reconeixer-ho . Si no ens espabilem Gandia s'ho andura tot i els jovens del nostre poble tindran que anar-se fora . Pero clar el sr. LLacer i al Sr. Juan aixo els importa poc

  ResponElimina
 6. Molt fort, que es disposen de les instal.lacions necessàries i davant la gran necessitat que hi ha NO ES FAÇA RES. És indignant! Que esperen a fer ho TOT l'últim any, per intentar esborrar que eixa iniciativa és del pp? O simplement no fer-ho? Mireu pels veïns del poble collons!

  ResponElimina
 7. ESCLAVO DE SUS PALABRAS.
  Al leer la noticia me viene a la cabeza el problema que tiene en estos momentos el señor Llácer. Hay un proverbio que dice que cuando has pronunciado una palabra ésta te domina, pero mientras no las has dicho eres su dominador. El señor Llácer en un momento de euforia, no sabemos debida a qué, soltó lo del proyecto para los emprendedores, con muchisimas acciones a desarrollar, que nadie sabe cuales son, con un presupuesto de varios miles de euros, que no está consignado en ningún sitio etc.
  Si todo esto lo dijo en septiembre y ahora en febrero todavía nadie sabe nada de ello es que logicamente no existe tal sueño.
  Ahora es esclavo de sus palabras y, si no quiere hacer en el mas grande de los ridículos, tendrá que decir que se equivocó o presentar un proyecto que se acople a lo que anunció en el mes de septiembre.
  En estos momentos las palabras que dijo son su dueño y depende de ellas.
  Señores del Diari de Tavernes, hacen muy bien de hacerle un seguimiento a este tema, por su importancia y por si era simplemente un momento de cunjunción planetaria que le inspiró a decir todo lo que dijo, o realmente hay algo de verdad detrás de todo esto.
  El tiempo nos aclarará las cosas, ustedes continuen siguiendo el asunto.
  De todas maneras recordarle, el hombre es dueño de lo que calla y esclavo de lo que dice.

  ResponElimina
 8. Hui s'han publicat les dades de l'atur de Tavernes i de la Safor. Tavernes ja te 1.888 aturats, hi ha 88 persones més sense treball més que el mes passat.

  L'atur ha pujat un 4,89% a Tavernes. Estem per dalt de la la mitja de la Safor que ha pujat un 4,30% i ja hi ha 19.681 a la comarca.

  I a Tavernes el Viver d'empreses tancat i sense cap política d'0cupació per als 1.888 aturats que tenim.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari