Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 8 de febrer de 2013

Esta setmana el PP de Tavernes va elegir el seu comité executiu local

Nota de premsa del PP de Tavernes
 
El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna va celebrar la nit del dilluns 4 de febrer la seua assemblea executiva amb què s'inicien els tràmits per a les primàries municipals en el Partit Popular. En eixe procés es triarà el president local d'este grup polític.

En la dita reunió, celebrada després d'un cordial sopar entre els membres del Partit Popular de Tavernes, es va decidir la composició del Comité d'Organització Local que orquestrarà les primàries en el grup popular de Tavernes. El comité va ser triat per unanimitat i estarà presidit per Amparo Espí i tindrà Fernando Peris com a vicepresident.
Així comença ja a treballar-se per a celebrar el Congrés Local. El portaveu del Partit Popular de Tavernes, Manolo Vidal, va expressar la seua predisposició a presentar-se per a ocupar la presidència del partit.

Es disposarà un temps perquè es puguen presentar més candidatures. L'elecció de la presidència popular no guarda cap relació amb la possibilitat de qui encapçale la llista dels populars en les pròximes eleccions municipals.

Manolo Vidal ha remarcat que es tracta de processos diferenciats "encara és prompte per a parlar de candidats a les eleccions. Ara cal centrar-se a treballar pel bé comú de Tavernes i per realitzar una adequada tasca de fiscalització del govern del Tripartit".

Manolo Vidal, en qualitat de portaveu dels populars de Tavernes, va voler indicar "són temps difícils per a la classe política espanyola en general. Confíem en el bon fer i honestedat dels regidors, alcaldes, diputats, presidents d'organismes de tota Espanya. Volem des del Partit Popular que es perseguisca qualsevol possible corrupció, des de les mesures legals, sense juís paral·lels basats en falsedats i cap a tots els partits polítics. Cal recuperar la confiança en la classe política des de la justícia i atendre els interessos dels ciutadans davant d'esta dura crisi. No cal consentir que alguns, amb un fi polític, vullguen desviar l'atenció dels esforços que tots estem realitzant per a tractar de posar fre a la crisi i les seues conseqüències".

Vidal també va expressar la seua preocupació per la falta de transparència del govern del Tripartit que presidix Jordi Juan "en poc més d'un any han reduït el nombre de comissions, han provocat que temes de gran importància no passen pel ple i han estrangulat a la ciutadania amb impostos més del que deu. S'ha vist que era innecessari asfixiar als clubs i associacions de la ciutat, ja que la situació econòmica del consistori no era tan greu com la pintava el Tripartit. Diners han tingut per al que han volgut, mentres han consentit pujar impostos i rebaixar servicis municipals en plena crisi".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari