Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 22 de febrer de 2013

La Diputació pagarà la remodelació de la Placeta del Tio Julio

Nota del PP de Tavernes
 
El Partit Popular de Tavernes es felicita per la inversió que realitzarà la Diputació de València en la nostra localitat.

L'ens provincial assumirà enguany el finançament íntegre dels més de 17 milions d'euros de pressupost que tindrà el Pla Provincial d'Obres i Servicis (PPOS) 2013 destinat a sufragar obres relacionades amb servicis bàsics en tots els municipis de la província, segons va  aprovar el 19 de febrer el ple de la corporació provincial. El PPOS és el pla inversor anual més important de la Diputació, quant a pressupost, i beneficia a tots els pobles de la província al regir-se per una fórmula matemàtica que distribuïx les subvencions de forma equitativa als 265 municipis, segons el seu nombre d'habitants.

Pel que es referix a Tavernes, d'este PPOS 2013, la Diputació aportarà 107.316 € per a finançar les obres de remodelació de la coneguda com Replaceta del Tio Julio situada en el carrer Calvari. Durant el mandat del PP en l'ajuntament de Tavernes, esta zona ja va ser millorada amb la instal·lació d'una zona de jocs infantils i  panells informatius.
 
Esta nova ajuda de la Diputació servirà per a donar una imatge completament renovada a este espai on acudixen diàriament desenes de veïns de la part Nord de Tavernes. Esta plaça és un punt de trobada dels veïns de Tavernes. Gràcies a la implicació, primer del PP local, i ara de la Diputació de València, esta plaça serà millorada en benefici de tota la població.
Tota la inversió que es realitze en la Replaceta del Tio Julio serà sufragada per la Diputació de València atenent als seus plans anuals d'inversió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari