Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 20 de febrer de 2013

Les Falles s'acosten: ací teniu els actes del proper cap de setmana

Nota de la FdF Junta Local Fallera

Aquest cap de setmana la FdF Junta Loca Fallera juntament amb les sis comissions falleres d’aquesta localitat organitzen diferents actes.
 
El divendres 22 de febrer i a les 21.00h des de l’ajuntament de Tavernes començarà la Nit d'Albaes. Aquest any el cantaor xativí Pep Gimeno més conegut com “Pep el Botifarra” serà l’encarregat de cantar amb aquest tipus de cant a les falleres majors i presidents.
 
La primera parada serà l’Ajuntament, on li cantaran a la Fallera Major de Tavernes 2013 Raquel Mafé i Ausina, qui estarà acompanyada pel Sr. Alcalde Jordi Juan i Huguet i la regidora de festes Pilar Altur, pels membres de la corporació municipal, el president de la FdF Ximo Felis i Alberola i pels membres de la FdF. Tot seguit es visitaran tots els Casals fallers amb el següent horari: Falla La Via 21.30h, Falla Cambro 22.00h, Falla Passeig 22.30h, Falla Portal 23.00h, Falla Dula 23.30h, Falla Prado 24.00. (Aquest horari és aproximat).
 
 
El dissabte 23 de febrer a les 17.00h des del Pavelló esportiu serà l’eixida de la Cavalcada del Ninot, on les falles trauran al carrer la sàtira, critica i disfreses amb les quals volen expresar la situació social i econòmica que estem patint en aquests moments. Enguany i com a novetat el recorregut serà el mateix que en la cavalcada de reis, es a dir, Passeig Colom, C/ En Jaume, C/. Valencia, C/ La Mar, C/ Major fins la Plaça Major que és on es celebrarà la fi de festa amb una discomòbil.

2 comentaris:

  1. que tan mal ho feien els que venien abans, que ara ve el botifarra? que conste que no es per desprestigi de Pep, però de segur que es més car, ja que ell és una persona "afamada" en el món del cant tradicional.

    ResponElimina
  2. Per que ha contraprogramat el Tripartit la nit d'albaes cantades per Pep Botifarra amb l'estrena mundial del Florido pensil a la Casa de la Cultura?

    ResponElimina

Escriu el teu comentari