Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 11 de febrer de 2013

Les Noves Generacions del PP de Tavernes van participar dissabte en les activitats del Dia de l'arbre

Nota de premsa remesa per Noves Generacions del PP de Tavernes
 
El passat dissabte nou de febrer tingué lloc la jornada dedicada al dia de l’arbre. Foren diversos els actes que distintes organitzacions van celebrar a la Valldigna, tots ells dedicats a la replantació del tipus d’arbres més típics d’aquesta zona. Hem d’agrair al Grup Muntanya Valldigna i al Centre Excursionista de Tavernes la gran tasca que realitzen a la nostra població, sent la conscienciació a la ciutadania i el toc d’atenció a les administracions publiques respecte un tema tant important com és la conservació i reforestació de les nostres muntanyes, una de les seues principals tasques.

 
Les Noves Generacions, com a una organització més, assistírem i participàrem als actes que es van organitzar, sent testimonis de primera ma de la repoblació de les zones afectades pel foc intencionat que tingué lloc aquest estiu. Com no, tot el que envolta a la natura en general, i a les muntanyes de la Valldigna en particular, és de gran preocupació per a nosaltres, i hem de celebrar que Tavernes tinga un gran nombre d’associacions que s’ocupen i es preocupen gratuïtament per un bon manteniment del nostre terme.

No obstant, els joves populars volem remarcar que el dia de l’arbre són tots els dies i no ens podem conformar amb la replantació d’uns arbres un dia a l’any, sinó que s’han de dur tota una sèrie d’activitats de prevenció d’incendis com puga ser la neteja de les sendes, les quals actuen de tallafocs en cas d’incendi. Mantindre les nostres muntanyes netes és qüestió que a tots implica, des de les distintes administracions publiques fins al ciutadà de a peu, però és sobretot l’Ajuntament el que ha de vetllar perquè així siga. Tots hem de ser conscients que la vegetació que ens envolta és el nostre pulmó, per aquest motiu tots hem de posar el nostre granet d’arena en una qüestió tant rellevant.

3 comentaris:

 1. En el tablo de anuncis del pavello el mateix disabte ja estaen les fotos de Llacer i Vanesa.
  La propaganda que no pare,com en temps de Franco cuant eixia en el NO-DO inagurant pantanos.

  ResponElimina
 2. Menys mal que algú es va poder enterar, per que poc anunci li van fer a un event tan important, i més després dels incidents de l'estiu passat. Pareix ser que algú es preocupa més per la muntanya que el partit verd...

  ResponElimina
 3. Aquest si que es bó, la dreta sempre fa igual, quant hi ha tempesta ells surten per devant per a que no la veja ningú, ja fa temps que els joves i nen de qualsevol idea politica o religiosa planten arbres i fan tanta propaganda.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari