Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 25 de febrer de 2013

Ací teniu la programació per al Dia de la Valldigna

La Mancomunitat de la Valldigna ha donat a conéixer la programació que s’ha preparat per a celebrar el Dia de la Valldigna. Al final del text vos adjuntem transcrita tota la programació.

Sí que considerem interessant fer algunes indicacions que de segur donaran que parlar i mostren l'absència que representa Jordi Juan com a president de la Mancomunitat de la Valldigna. Des de que el senyor Juan és president de la mancomunitat el paper social d’este ents ha baixat notablement.
A la vegada es pot apreciar una despreocupació total de la representativitat de Tavernes dins de la mancomunitat. És la ciutat que més diners posa i la que menys rep. Si bé és cert que pel bon funcionament de la Valldigna no hi ha que calibrar estrictament el que un poble posa amb el que rep.
 
Amb la presidència del senyor Juan la mancomunitat no ha fet més que minvar i Tavernes ha estat desvinculada de qualsevol acte valldignenc. Molts dels actes programats s’encavallen amb altres previstos a Tavernes i que tenen una gran participació.


PROGRAMACIÓ:

DIJOUS, 28 DE FEBRER a les 19h
Conferència “La política rusa desde la desintegración de la Unión Soviética”.
Ponent: Ricardo Martín de la Guardia. Almàssera del Monestir.

DIVENDRES, 1 DE MARÇ a les 19h
Conferència “De la Transición modélica al descrédito de la Segunda Restauración”.
Ponent: Julio Pérez Serrano. Almàssera del Monestir.

DIMECRES, 6 DE MARÇ a les 19h
Presentació de la Revista d’investigació i assaig de la Valldigna “L’Avenc” a l’Almàssera del Monestir.

DIJOUS, 7 DE MARÇ a les 19h
Inauguració de l’exposició “Mirades joves de l’art. Intercanvi d’experiències de la interpretació artística” a l’Almàssera del Monestir.

DIVENDRES, 8 DE MARÇ
a les 19h
Presentació del llibre “El valencià de la Valldigna” de Joan Giner Monfort a l’Església del Monestir.
a les 20h
Actuació del “Cor de Cambra QuinzedeMarç” a l’Església del Monestir.
a les 21h
Lliurament dels “XIV Premis Valldigna” a l’Almàssera del Monestir.

DISSABTE, 9 DE MARÇ
a les 11h
Inauguració “I Fira de la Valldigna” amb les actuacions del “Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes”, “Dolçaina i tabalet La Valldigna”, “L’Ajunt de la Bóta” i la “Muixeranga d’Algemesí” a les portes del Monestir. A més, la recreació d’artesans d’època.
a les 17h
Revetlla amb “Orquesta La Pato” a la Font Gran de Simat
a les 20h
Aplec de la “XVIII Marxa amb torxes” i lectura del manifest a les portes del Monestir.

DIUMENGE, 10 DE MARÇ
a les 10.30h
Santa Missa a l’Església del Monestir
a les 11h
“I Fira de la Valldigna” a les portes del Monestir.
a les 11.45h
Concert de l’Orquestra “La Valldigna” a l’Església del Monestir

2 comentaris:

 1. Per que no està entre els actes del Dia de la Valldigna la volta en motos a la Valldigna que organitza la Falla la Via y que està patrocinada la Mancomunitat de la Valldigna.

  Que te que vore la conferencia de "La política rusa desde la desintegración de la Unión Soviética" o la “De la Transición modélica al descrédito de la Segunda Restauración” en la celebració de la Valldigna?

  Estem a la Valldigna per a que Jordi cobre 600 €/mes de la Mancomunitat i per a poc més.

  ResponElimina
 2. No sé si el món de les falles o dels moters organitzen l'acte amb motiu de l'armonia i solidaritat entre els pobles de la Valldigna. Dir que trobe perfecte que es busquen la vida i per tant patrocinador a la seua trobada i que la Mancomunitat els pague la festa. El que no trobe gens normal és que no es sàpiga i que es paguen amb diners públics una festa que sembla que li costa només a la falla o als participants. Que menys que fer resenya a tots els mitjans. Tant de gabinet de premsa i no els veig massa acalorats amb les activitats que organitzen des de la oficina de Benifairó.
  Este és el nivell de fraternitat que hi ha entre els pobles de la Valldigna. Ens repartim la Manco (Tavernes la presidència, Benifairó la oficina i Simat la verbena i la fira debades) i tots contents (tots ells, els qui manen).
  N'hi ha coses que no canvien, mane qui mane.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari