Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 7 de febrer de 2013

Sant Antoni es va celebrar diumenge (més val tard que mai)

El diumenge es va celebrar la Festa de Sant Antoni del porquet, patró dels animals i, encara que amb retard, el més important és que es va celebrar com es mereix: una festa com eixa que des de sempre a Tavernes s'ha celebrat amb tots els luxes i la gent s'ha bolcat.

Diumenge de matí es va oficiar la missa en l'església de Sant Pere i posteriorment es va traslladar la comitiva fent una cercavila fins al passeig Colon front el poliesportiu, on es va procedir a la benedicció dels animals.

Destacar la presència de carros amb diversos animals enganxats de reata. Cavalls de montar (a veure quin era més bonic) i fins a un burro i una burra, animals en perill d'extinció i que mentre existisquen aficionats amb un amor i una entrega cap a eixos animals podrem estar segurs que mai s'acabaran. Va haver-hi també multitud de persones amb diversos tipus d'animals: gossos, gats, pardals, peixos, una cabra, conills, iguanes, i un llarg etcètera.

Felicitacions per a tots i enhorabona per tindre tanta gent bona que és preocupa pels animals, la gran quantitat de ciutadans de Tavernes que va assistir a la celebració i amb l'entrega que ho va fer ens dóna una prova més de que els habitants de Tavernes tenen un cor que no els cap en el cos. 

VIXCA SANT ANTONI!            
 
Fotos Fco. Teodoro

2 comentaris:

 1. Molt bones les fotos i a mes a mes molt aclaridores.
  La foto dins de l´esglesia demostra l´interés del tripartit per la festa de sant Antoni, conteu el regidors del PP i compareu, un del Bloc i Carmen Canet.
  Si no es prou, l´altra foto en la que estan acompanyant al señor retor els regidors del PP i els del tripartit, alcalde inclòs, desapareguts.
  Una vegada feta la foto el seguent pas es DESAPAREIXER.
  Que poca vergonya!

  ResponSuprimeix
 2. La festa de San Antoni es va fer molt tart sense cap rao de pes,total para ser sols dos a la esglesia i tres a la processo i al final deixar al Sr, retor soles en l'entarimat, menos mal que hi havia mes gent que es queda para acompanyar-lo. Pot ser tingueren el puchero al foc .

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari