Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 14 de febrer de 2013

Tavernes tindrà un BIM

En l’últim plenari de l’Ajuntament ens vam assabentar gràcies a un prec del popular Manolo Vidal que al nostre poble anava a tindre un butlletí informatiu municipal, és a dir, un BIM. Aquesta ferramenta informativa és usada en molts ajuntaments i, ben utilitzada, ajuda als ciutadans a seguir els serveis i activitats promogudes per l’ajuntament.
La creació del BIM del nostre poble ha estat una cosa quasi secreta, però que no ens ha sorprés. Vertaderament era l’única arma propagandística que encara no havia posat el senyor Juan i els seus companys de tripartit; i damunt, a cost de la pròpia població. El BIM el pagarem entre tots. Encara no sabem quin pressupost tindrà aquesta publicació però se sumarà al jornal del Cap de Premsa i Protocol. Açò ens sorprén, ja que des de les associacions fins als funcionaris han vist retallades les seues partides pressupostàries amb l’excusa de l’estalvi. Ho hem dit moltes vegades: hi ha diners per al que volen. Per a premsa i publicitat no en faltaran.
A hores d’ara poc més sabem sobre el BIM. Esperem la seua primera edició per vore com resulta.

6 comentaris:

 1. Mes propaganda,mes autobombo i mes manipulacio.
  Esta gent del govern munincipal en els diners de tots publicaran la versio escrita de la cotorra.
  Tambe escriura el sr Juan en pseudonim com fea Franco?

  ResponElimina
 2. La gent ha de saber que el BIM no és per tindre a la gent més informada. és sols per fer-se més autopropaganda del tripartito. No pot haver transparència mentre el tripartit publique sols el que ell vol i el que l'interessa.

  ResponElimina
 3. Espereu-se al menys a que isca, i després ho comparem amb el Quadern, que és l'únic que deixa escriure a tots.

  ResponElimina
 4. Esperem que siga tant imparcial com eixe blog local que anomenes.

  ResponElimina
 5. Totes les vostres preguntes les pot aclarir el Sr. Toni Bono, del PP, que esta en la comissio de redaccio. Espere ho publiqueu.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estimat amic, efectivament s'ha creat una comissió de seguiment del BIM on estan representats els grups polítics municipals (no Karina Vercher, per tant). Per part del PP i com vosté diu estarà el sr. Bono, per part del PSPV, el sr. Escrihuela i per part del Bloc-Compromís, el sr. Juan i la sra. Martí.
   No podem deixar de sorprendre'ns en vore que, amb la que està caiguent i la faena que esperem tots els veïns del nostre ajuntament, siguen l'alcalde en persona i una regidora els encarregats de supervisar el BIM.
   Eixa és la importància que li donen: per damunt de tot, encara que hagen de deixar la seua tasca com a regidora i alcalde, la propaganda.

   Elimina

Escriu el teu comentari