Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 28 de febrer de 2013

"Yo soy empleo": ajuda econòmica a Pimes per a la creació de llocs de treball

Vos portem hui una iniciativa privada que considerem de l’interés de tots vostés perquè actua contra eixa paraula que maleïm diàriament i que és l’atur. Es tracta d’una acció presa per una entitat bancària, concretament el banc BBVA. El programa, anomenat “Yo soy empleo” es basa en que el banc estableix unes ajudes econòmiques directes a aquelles empreses que contracten a persones que estiguen en atur.
D’esta manera, la Pime (petites i mitjana empresa) o autònom rebrà 3000€ d’ajuda directa per cada persona aturada contractada de forma indefinida, o 1500€ si ho fa en una altra modalitat contractual amb una duració mínima d’un any.
El pla és ambiciós i pretén fomentar la creació de 10.000 llocs de treball, encara que BBVA no descarta ampliar l’oferta si tot va bé.
A més, el programa contempla també la formació, oferint cursos en les principals escoles de negoci dirigits a Pimes amb potencial per a créixer i seguir generant treball.
Per a participar, al seu lloc web es poden inscriure tant autònoms i empreses com aturats i teniu més informació.

1 comentari:

  1. Que pasa, que tenen mala conciencia per haver ajudat a afonar el país i pels desdonaments ? nO OBSTANT, BENVIGUDA SIGA QUALSEVOL INICITIVA AL RESPECTE.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari