Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 2 de març de 2013

41 aniversari del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna

Nota de premsa del CETV
 
El passat 23 de febrer va tindre lloc la presentació de la setmana muntanyera del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna. Aquest acte dóna inici a una setmana d'activitats en commemoració de la seua fundació el 25 de febrer de 1972.
 
Per començar, el mateix dissabte es van lliura rels premis del “Vé Concurs Social de Fotografia”, concurs en què participen els membres del club aportant fotografies de les activitats realitzades durant l'any, i que a més serveix per recopilar i, any a any, anar incrementat l'arxiu fotogràfic
 
Després es va servir un vi d'honor per als assistents. En finalitzar l'acte es va servir el tradicional sopar de gala on els assistents van poder intercanviar opinions i experiències i estrènyer llaços d'amistat al voltant de la taula.

Durant aquesta setmana s'han previst passes de vídeos, fotos, sopars d’aixella... El dia 2 de març se celebrarà l'assemblea general de socis i el dia 3 la tradicionalmarxa travessera” que discorre des d'Alzira a Tavernes pel barranc de la Casella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari