Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 27 de març de 2013

Ací no sabem res dels viatges per a majors promocionats per la Diputació de València

Nota de premsa del Partit Popular de Tavernes
 
La Diputació Provincial de València, entre les seues polítiques d'ocupació i benestar social, ha posat en marxa un programa per a l'ocupació hostalera i el turisme social. L'ens provincial ha disposat 321places per a veïns majors de Tavernes amb la finalitat que puguin efectuar viatges bonificats a diferents destinacions de la província.

Balneraris, rutes i altres són alguns dels llocs als quals els veïns de Tavernes poden optar fins que s'ocupen les places reservades.

A Tavernes hi dues agències de viatges col·laboradores amb la Diputació, situades al carrer València número 14 i l'avinguda de les Germanies n º 76.

Des del Partit Popular volem destacar el poc esforç, per no dir nul, que ha posat el govern del Tripartit a donar a conèixer als seus veïns aquest servei que ofereix la Diputació amb grans avantatges.

El Tripartit que encapçala Jordi Joan té gabinet de premsa, BIM, secretari d'alcaldia, webs municipals i mitjans de comunicació que poden col·laborar en aquesta campanya, però no ha realitzat cap esforç per propiciar que els nostres majors puguie gaudir d'un viatge bonificat.

Una vegada més, veiem l'opacitat de la gestió en el senyor Juan. Tot allò que procedeix de la Diputació o la Generalitat, i que és bo per Tavernes resulta ser silenciat per les eines del seugovern.
Res es fa per divulgar les ajudes que ha donat la Diputació per reurbanitzar la Plaça de Santa Maria de Valldigna a la platja o la Placeta del Tio juliol a carrer Calvari de Tavernes. Ha hagut de ser el Partit Popular local qui pose el crit al cel davant la manipulació del Triartito per silenciar tot allòque rep Tavernes i prové d'ens gestionats pels populars.
Ara veiem un altre cas. 321 places reservades perquè la gent major de la ciutat i els seus acompanyants puguen gaudir de vacances i no ha estat el Tripartit ni per fer un breu comunicat ni al web municipal.
El Partit Popular considera que el Tripartit del senyor Juan està fent electoralisme. Prefereix amagar la veritat encara que siga bona per a la gent de Tavernes, abans de donar a conèixer mesures encertades dels organismes que governa el Partit Popular.
 
Demanem al senyor Juan que governe per a tots, i no només per al cercle que l'envolta i té accés a una informació que la resta de ciutadans no tenen.

Esperem que els nostres majors gaudisquen d'aquestes destinacions turístiques gràcies a la Diputació de València.

8 comentaris:

 1. Es veu que el tripartit sols vol que vagen de viatge els seus jubilats

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, solen ser els palmeros dels Plenos

   Elimina
 2. Si fora per a gent jove, electorat majoritari del Bloc, segur que sí haveren omplit el poble d'informació.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estàs equivocat, ja feren un curs per als joves i només van informar els seus.

   Elimina
 3. El problema fundamental es que eixos viatges estan programats i pagats per la Diputació, per eixe motiu no volen dir-ho perque pensen que seria fer publicitat del PP. A canvi, els ciutadans de Tavernes perdent la posibilitat de aprofitarse de eixes promocions. Eixe es el govern del senyor Juan.

  ResponElimina
 4. Tu ho has dit, als seus ....

  ResponElimina
 5. Xe, pero no dieun estos del bloc que son transparents?
  De quina transparència parlen?
  Tambè sería cas que per falta de anunciar-ho quedaren plaçes per cubrir i alguns ciutadans del nostre poble es quedaren sense poder fer el viatge.
  Estaria be saber qui son els que han tingut informació sobre estos viatges.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari