Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 20 de març de 2013

El Diari de Tavernes va ser cremat ahir en les crítiques de les falles

Un any més les falles han passat i als carrers només resten alguns cadafals per desmuntar. Les bruses estan ja a casa, i els xiquets ja no corren tirant coets. A l'equip del Diari de Tavernes ens agrada esta festa, des dels preciosos monuments a les comissions treballant incansables.
 
Enguany hem tingut l'honor d'aparéixer a algunes crítiques de falles del nostre poble. La crítica s'ha recordat de nosaltres i ens sentim orgullosos de que ens hagueu tingut que cremar irremediablement.
Des d'ací vos donem les gràcies.
 
No obstant, ens han comentat que altre bloc local que també ha resultat nomenat no ha rebut amb goig les crítiques i ha decidit respondre a alguns dels cartells fallers. I nosaltres els diem que la essència de les falles és eixa: mirar amb ulls crítics i satírics. Si cada vegada que un actor, polític o personatge reconegut socialment apareix a una falla haguera de respondre... s'acabarien els fulls!
No cal buscar respostes ni qui l'ha escrita, sinó regalar-li una llapissera ben afilada a qui les esciu, per tal que l'any que ve seguisca fent-ho.
 
Així que, amb tota la bona voluntat, recomanem a tot aquell que s'ha sentit assenyalat per les falles que se n'alegre i que seguisca endavant per tornar a aparéixer-hi l'any que ve.

3 comentaris:

 1. El bloc resentit, com el partit qur representa, es la pajara. Que s'aguanten. I el que se pica, ajos come.

  ResponElimina
 2. El de l'altre blog esta que tira fum ... serà perque s'ha donat conter de que manipula als ciutadans de Tavernes amb cortines de fum i actes fora de si? Es pensa que ell es el puto amo en els blogs i el que ell/a diu va a misa, o millor dit, va al tripartito! Jo pense que tenim que agarrarnos a les critiques per a poder millorar en un futur.

  ResponElimina
 3. Está muy acertado el comentario que haces Diari de Tavernes y comprendes la crítica satírica que va implícita en la fiesta de las fallas.
  He comprobado lo que dices de que otro blog local (la cotorra) no acepta las críticas y se mete con la falla la Vía que las hizo muy buenas, pero claro ya sabemos el talante y el sentido democrático que rezuma en todo lo que allí se publica.
  No aceptan la mas mínima crítica ni tan siquiera el caricaturizar sin maldad el tema de la perra adoptada por el señor Alcalde. Hasta en eso tenían que hacer algún comentario y han tirado de hemeroteca y rebuscado por internet para encontrar un artículo que les de pie para el comentario.
  No rebuscaron tanto para no dedicar el dinero de la ropa recogida en los contenedores a algo mas necesario en estos momentos como es ayudar a personas necesitadas a través de Cáritas, Cruz Roja o los propios Servicios Sociales municipales. No, para eso no, era mejor gastarse el dinero en repoblar el monte, cosa que se hubiera podido hacer igual de forma gratuita como muy bien se expuso en el Diari.
  Hacerlo así mola MOGOLLÓ.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari