Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 6 de març de 2013

El Sector 6 va anar al ple

Nota de premsa del PP de Tavernes
 
El Sector 6 es troba a l'entrada de la Platja
El Partit Popular de Tavernes lamenta la informació parcial que en el ple de dilluns va aportar l'alcalde del Bloc, Jordi Juan, en relació al punt de l'ordre del dia que es referia al sector 6 de la Platja de Tavernes.
 
El grup popular pot compartir l'argumentació que va realitzar la regidora d'urbanisme, Carmen Canet, en la qual s'afirmava que havia passat el temps i les obres del sector no s'havien iniciat. Encara així, el Partit Popular no pot permetre l'argumentació del alcalde, Jordi Joan, en la que va oferir només una part de la informació que comporta aquest punt en el ple.
 

L'alcalde únicament va comentar el que li interessava, però no va dir res que des de desembre de 2011 hi ha escrits, per part de la agrupació d'interès urbanístic d'aquest sector, que no han estat contestats pel govern local tot i existir informes tècnics municipals. Mentre, el govern de Juan sí que ha sabut donar indicacions verbals perquè els representants de l'agrupació de aquest sector realitzaren actuacions en aquest i desbrossaren part dels seus camps per dotar-los com a zones d'estacionament.
El Partit Popular es va abstenir en aquest apartat i va evitar polititzar el tema, però el que no es pot consentir és que l'alcalde, fent un abús del seu últim torn de paraula, polititzara el sector, vulga culpabilitzar de tot als propietaris quan seran els que suportie el cost econòmic de la decisió presa i arribie fins i tot a deixar en mal lloc a la seva pròpia regidora d'urbanisme.

El grup popular vol deixar clar que l'agrupació d'interès urbanístic no va iniciar les obres del sector en el temps fixat, però cert és també que el govern de Tavernes s'ha limitat a deixar passar el temps sense fer grans esforços per donar una possible solució a aquest sector. Ara tenim una tramitació de sector que pot quedar anul·lada, als xicotets propietaris amb una despesa important i amb la càrrega d'haver de pagar uns terrenys com urbanitzables sense saber quan es podran urbanitzar. Una vegada més la paga el xicotet propietari davant un alcalde del Tripartit que es renta les mans i culpa a tots de tot.
 

8 comentaris:

 1. Fer grans esforços????? Aixó qué es?

  Aaaaah Siiii! Això vol dir menejarse.Però...... i si ens cansem i drespres no podem anar a fer footing o als grans events de la joventut?

  ResponElimina
 2. Estos del Tripartit no fan res de res productiu o que beneficie als de poble.
  Paralitzen el PAI, no fan res per a que els del poble gestionen el seu Sector.
  Un desastre.
  Estem en paralitzats.

  ResponElimina
 3. Tot es destrucció,sectarisme i manipulació eixe es el ideari del tripartit.
  "MOGOLLO"de mal estan fent a este poble

  ResponElimina
  Respostes
  1. MOGOLLO de mal es de veres. I.... Quan es farà la LLUM pa estos cegos?

   Elimina
 4. I per que el PP es queixa en una nota de premsa a posteriori i no diu res al plenari?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ben facil: al plenari sols hi ha 40 o 50 persones presents i la premsa i els blogs els veuen molta més gent.

   El PP està portant molt be el tema de la comunicació. Arriben a més gent les notes de premsa que els comentaris al plenari. A més el tripartit ignora al PP en els plenaris. Un 10 per al PP que fa arribar a la gent el que fa el tripartit utilitzant els mijans de comunicació.

   Elimina
 5. Els blogs arriben a mes gent però pense que el PP deuria dir o rebatir més coses en els plenaris. El dialeg directe entre govern i oposició el poble tampoc ho coneix i és bon moment per a vore actuar i reaccionar a cada un.

  ResponElimina
 6. Per si no s'heu donat compte al plenari no es pot debatre res. El PP té un únic torn de paraula la majoria de les vegades. No s¡obri cap debat perquè no se'ls dóna la paraula més d'una vegada. En algun cas, parlen 2 voltes i para de contar. Quin debat pot haver ahí?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari