Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 17 de març de 2013

Els premis fallers es lliuraran esta vesprada

Esta vesprada a les 19h tindrà lloc l'esperat lliurament de premis a les falles 2013. Com cada any la plaça major s'omplirà de gom a gom amb centenars de fallers i veïns del poble per tal de conèixer el resultat.
Com no, allí estarem!

EDITEM:
Vos deixem ací els premis de les falles 2013 de Tavernes.

Falles Infantils

1r. Falla Passeig
2n. Falla la Via
3r. Falla Portal
4t. Falla Caambro
5é. Falla la Dula
6é. Falla Prado

Falles grans

1r.Falla la Via
2n. Falla la Dula
3r. Falla Passeig
4t. Falla Cambro
5é. Falla Portal
6é. Falla Prado

Vos portem els premis no després d'haver desesperat davant l'organització que, tot i que havia començat a ploure 2 hores abans de l'acte, no tenia previst un pla de pluja ni una idea de què fer en cas en cas de que es posara a ploure a mitjan acte. Hem passat per totes les fases: donar-los a la manera tradicional baix la pluja, intentar donar-los al saló de plens de l'ajuntament, ara al pavelló d'esports, per acabar finalment donant-los des del balcó de l'ajuntament. Mentre, les comissions banyant-se.

I ara ens preguntem: què resolia pujar a l'ajuntantament? No podien haver fet el mateix desde l'entarimat?

1 comentari:

  1. Lo del dia dels premis va estar molt mal organitzat. Per a mi va ser desastros i lamentable. Una cosa es que comence a ploure quan ja estan tots a la plaça i l'altra, el que va passar. Damunt que la pluja ens avisa encara diuen que ens vegem a la plaça. No podem arriesgar-mos d'eixa manera. I no es tracta de donar el premis rapidet i ja està. Van tindre sort de que parara de ploure però es deuria d'haver buscat un lloc tancat.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari