Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 4 de març de 2013

Hui és dia de plenari a l'ajuntament

Hui és primer dilluns de mes i, per tant, dia de Plenari en l'Ajuntament de Tavernes a les 20h al saló de plens de l'ajuntament. Ací vos deixem l'ordre del dia. No patiu si no podeu acudir, demà vos farem un resum amb allò que altres no conten.

5 comentaris:

 1. I per qué no ho han de contar?
  Propose un pacte municipal de tots els partits on se li oferisca a E.E. el gabinet de premsa municipal, per a un mínim de 2 legislatures, mane qui mane. Si ja està fent-ho sense cobrar el que cobra Bufante! Que digueu els del PP?

  ResponElimina
 2. És una bona idea la de fer el gabinet de premsa objectiu. Ara jo no li'l donaria a E.E., crec que eixe lloc hauria de ser ocupat per algú amb la carrera de periodisme. Per cert crec que qui porta el gabinet del Tripartito no té eixa titulació.
  Que facen un concurs, qui més conega Tavernes i la seua realitat que ocupe eixe plaça.

  ResponElimina
 3. Home! Carlos Herrera és metge i mira lo bo que ens ha eixit. Amancio Ortega no té el batxiller, ni econòmiques i ha fet d'una tendeta de barri un imperi internacional. Títol? sí, però per favor una persona treballadora i amb iniciativa.

  ResponElimina
 4. De segur que en trobarien algú a dins de l'Ajuntament, sense costar cap duro ni tirar ningú al carrer. I que s'ocupara de fer el servei de megafonia (sols cal agafar un vehicle municipal i comprar l'equip de sò), de la publicitat de cultura, esports, avisos al veinat, cartelleria, correus i xarxes socials. Un gabinet de difussió local més que de premsa política, com ara.

  ResponElimina
 5. I quina titulacio te el del gabinet de prensa? La de viure del cuento?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari