Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 5 de març de 2013

La banda CJM EL Fénix continua creixent

La banda CJM El Fénix ha iniciat ja les seues actuacions de 2013. El dia 2 de març acudiren a Alginet per a participar en la Processó Diocesana de Confraries. Fou un dia de nervis i emsoció perquè s'estrenaren alguns dels joves i xiquets que fins ara havien estat formant-se per tal de formar part de l'agrupació. Així, creix de nou el nombre de membres de CJM El Fénix, com podeu vore a la imatge.
 
La seua pròxima actuació serà ací a Tavernes el proper dissabte, en què acompanyaran a la Creu Roja en la seua presentació fallera i cremà de la falla que ells mateixa el·laboren.
 

9 comentaris:

 1. Per que hi ha policies que aparquen el seu cotxe particular en la zona reservada a vehicles oficials o en la zona exclusiva per a motos i no els denuncia cap company?
  L'altre dia em va costar 200€ aparcar malament i ells fan el que els dóna la gana.
  Que està passant amb la Policia de Tavernes?
  Ningú posa orde ni sentit comú?

  ResponElimina
 2. Això sols passa als paisos civilitzats. Ací, mane qui mane...

  ResponElimina
 3. I aquestos comentaris que tenen que vore amb la noticia que es publica?

  ResponElimina
  Respostes
  1. No te res a vore pero la gent està molt cremà amb el que fa la policia de Tavernes des de que està el nou jefe.

   Elimina
  2. Pero mira..... la gent no es manifesta "ESTAN TOTS ACOBARDITS". QUE IXCA LA GENT AL CARRER!!!!!! mare en cague

   Elimina
  3. Eixir al carrer a manifestarse al carrer en contra drl bloc? Estas boig. No has vist lo que han arrivat a fer en gines, jefe de policia? que no seien capacos de fer amb uns "mstaos" com nosaltres? Venien els comisaris politics del bloc com el papito, jaume talens, ñau de la sal, perfecto... i compañia i a saber lo que mos feen.... Jo ttemolr nomes de pensar-ho

   Elimina
 4. Ahí només fa por el tercer que has nomenat. No claves a tots al mateix sac, a tots els partits hi ha de tot. Per això ni Jaume ni el Nyau manàren ni aplegaran a manar res al Bloc.

  ResponElimina
  Respostes
  1. El tercer nomenat es el nyau. El contradius

   Elimina
 5. Amics, Efectivament el debat que ací s'ha obert res té a vore amb la notícia. Preguem que se cenyisquen a comentar les notícies i els proposem que ens facen arribar per correu electrònic qualsevol informació que vulguen que tractem ací al Diari de Tavernes. Recorden eldiaridetavernes@gmail.com.
  Gràcies.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari