Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 de març de 2013

La Diputació de València injecta 28.000 euros a la Mancomunitat de la Valldigna i 60.000 a la de la Safor

Extret d'una notícia de www.saforguia.com
 
La Diputació de València ha aprovat la concessió d'un total de 823.137,67 euros en subvencions a 26 mancomunitats de la província, entre elles les de la Valldigna i la Safor, ajudes que "manifesten clarament el suport de la corporació a aquestes entitats locals" , segons va assenyalar ahir el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina.

Les ajudes econòmiques es distribueixen entre les del Pla Provincial d'Obres i Serveis (PPOS) de 2013 (579.727 euros) i les destinades al finançament de despeses corrents per tal de garantir el seu funcionament (243.410,67 euros). A l'entitat de la Valldigna li corresponen 28.376 euros i la de la Safor rep 60.851 euros.

"Són dues línies d'ajuda molt importants, en la situació actual en què estem, i s'emmarquen en la mateixa estratègia que la Diputació manté des de fa molts anys amb les mancomunitats perquè creiem que cal recolzar-les, però des de la responsabilitat", ha afegit Medina , "ja que són elements supramunicipals que serveixen per vertebrar un territori i una sèrie de municipis".

Sobre el qüestionament actual de l'existència de les mancomunitats i l'avantprojecte de llei per a la reforma de l'Administració Local, el diputat va mostrar la seua coincidència amb aquest text a l'opinar que "no han de desaparèixer, però sí que ha de regularitzar i ordenar el seu compliment amb els mateixos requisits de transparència i rendició de comptes que complim en qualsevol administració, tal com diu l'avantprojecte, així com el compliment de les obligacions econòmiques dels ajuntaments que les componen ".

"Tot això repercutiria en un millor funcionament de les pròpies mancomunitats, que podrien prestar adequadament els seus serveis, a més del desenvolupament dels nostres municipis, en benefici dels ciutadans", segons el responsable provincial.

1 comentari:

  1. Quina bona noticia! Esperem que aquestos diners vagen per a tots els ciutadans de la Valldigna. I no per a "caprichos" del Tripartit per a plenarse la boca de fotos i promeses...

    ResponElimina

Escriu el teu comentari