Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 9 de març de 2013

L'Ajuntament ha comprat arbres que podien haver rebut debades

En el darrer plenari el grup popular va preguntar al govern del senyor Juan on s'havien destinat els diners del conveni amb l'empresa que recull roba. Es va comentar que l'Ajuntament rep 0,04€ per cada kg de roba donat pels veïns. Al cap i a la fi la regidora Llum Sansaloni no va saber dir l'import obtés mitjançant aquest conveni, però sí que va recordar, no sense dificultat, que eixos diners anaven a destinar-se, tal i com estava establert, a "fins socials o  mediambientals que l'Ajuntament dictamine".
 
Enguany, 2013, l'import es va destinar a la compra d'arbrets per a plantar al Dia de l'Arbre, comprats a una empresa de Quart de Poblet.
 
I ací venim nosaltres, a actuar davant la ignorància.
Senyora Sansaloni, li informem que la Generalitat Valenciana dóna arbres per a aquesta finalitat tant a particulars, associacions com a ajuntaments. Només ha de demanar-los en temps i forma i li donaran 800 arbrets. Sense pagar, gratis. Li posem fins i tot l'enllaç.
Senyora Sansaloni, si tant li preocupa el Medi Ambient, ens sorprén i molt que desconega vosté aquesta iniciativa que porta endavant la Generalitat des de fa uns anys.
 
No estem per a gastar en coses que podem rebre debades o mitjançnat subvencions. Només cal un poc d'informació i voluntat.
 
 

10 comentaris:

 1. Que han costat els arbores que haguerem pogut tindre debades?

  La veritat és que Llum està destacant per la seua desastrosa gestió. Abans eixos diners obtingut dels contenidors de roba es donaven a Caritas de Tavernes i ara s'han gastat, com sempre, en una empresa de fora.

  Hi ha un familiar de Llum que es dedica a la jardineria, Tindrà alguna cosa a veure amb esta compra?

  ResponElimina
 2. Altra cosa mogolló encertada de Llum.
  Arre aca!

  ResponElimina
 3. Esta xica es MOGOLLO inteligent

  ResponElimina
 4. Estos del BLOC para que quieren hacer un" Pla d´ajust" si despues en el dia a dia no saben gestionar las cosas y mirar el poder hacerlas sin gastarse dinero. Posibilidades hay pero hay que buscarlas. Como se dice muy bien al final de la noticia hay que buscar la información y tener voluntad de hacerlo.
  ¿Alguien cree que el señor Juan o Llum lo pueden hacer? En la noticia tenemos la confirmación de que no son capaces.
  Para que luego la cancejala de contratación se vanaglorie en el pleno de utilizar el dinero de la recogida de ropa en repoblar el monte, cuando vemos que se hubiera podido hacer sin gastarse un duro y ese dinero para la gente que lo necesita que hay mucha, aunque la illuminada diga que a los servicios sociales les sobra el dinero.

  ResponElimina
 5. A la senyora Sansaloni li preocupa el medi ambient el mateix que al señor Juan la Mancomunitat de la Valldigna.

  ResponElimina
 6. Llum haura errat pero te a Jordi dalt de ella i no li para els peus i es cómplice de tot el que fa. Com es possible que la regidora de serveis socials ho consentisca? I la senyora Canet? Com ho permet? Tots entenem que primer les persones.

  ResponElimina
 7. Segur que te qu vore MOGOLLÓ

  ResponElimina
 8. molt fort lo d'esta dona. Que no va dir que la partida de serveis socials estava ben dotada i no calia dirigir més diners... Que ella volia una muntanya bonica i lluidora. Llum nosaltres també, pero hi ha molta gent aturada Tavernes i gent que ho està passant molt malament. Deixem els arbrets i mira pels ciutadans del teu poble. Algun dia ho haureu de fer. Ah! que encara queden dos anys per eleccions, encara és prompte.

  ResponElimina
 9. Mare! Com està el Bloc-PSOE . Llum desfent, Jordi vinga la foto, LLacer posant columpios, Evarist i les denuncies, Vanessa i (?), Borras amb el incomprensible 95% de dedicació, Pilar amb la seua plaça ja propet, Karina sense partit i Canet arrinconada i consentint. Quin govern que tenim! El Recio de la que se avecina ho faria millor

  ResponElimina
 10. Per que molts diuen la paraula "MOGOLLÓ"? Que ha pasat? No entenc.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari