Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 29 d’abril de 2013

Ahir es va representar "L'hort dels Tarongers" a la Casa de la Cultura, amb entrada solidària per a Creu Roja

Ahir 28 d'abril es representà a la casa de la cultura l'obra de Txènov, anomenada L'hort dels Tarongers. Aquesta és una de les grans obres del teatre universal on el simbolisme de l'horta valenciana està marcat en una simple frase "Tot lo vell, lo inútil, haurà de desaparèixer, per tant talarem l'hort dels tarongers". La disgregació econòmica i moral de la noblesa terratinent de principis de segle XX, ha estat traslladada a 1975 dins d'una família benestant valenciana amb un títol nobiliari, que posseeix una gran finca de tarongers a la comarca de la Safor.
 
Aquesta meravellosa obra interpretada pels alumnes de tercer de l'escola de Teatre Serrano fou a benefici de Creu Roja Tavernes, on hi hagué una gran quantitat d'espectadors, des de joves a majors. La recaptació anirà dirigida a més de 400 famílies a les quals Creu Roja ajuda a tota la Valldigna.
 
 
Des del Diari volem donar les gràcies junt amb la Creu Roja Tavernes per el gran públic que acudí a la casa de la cultura per una bona causa, ja que amb xicotetes aportacions podem, al hora, gaudir del teatre com el del passat diumenge 28. Així que a l'altra no t'ho penses més i col·labora per una bona causa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari