Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 11 d’abril de 2013

Demà tindrà lloc la IV Gala Lluita contra el Càncer

Demà divendres tindrà lloc la IV Gran Gala Lluita contra el Càncer a Tavernes. Serà a partir de les 22h a la Casa de la Cultura.
Les entrades tenen un preu de 7 euros i són numerades. En deuen quedar ja poquíssimes, així que doneu-se aire! Els diners recaptats aniran íntegrament a la investigació per tal d'eradicar aquesta malaltia.
 
En aquesta gala participen artistes locals i de fora del poble de manera totalment desinteressada, tot per recolzar la recaptació de diners i posar el seu granet d'arena i fer una aportació a la investigació d'aquesta malaltia.
 
Demà, com sempre, la Presidenta de l'associació Lluita contra el Càncer a Tavernes, Encarnita Carrión, ens mostrarà i recordarà que tots podem ajudar a fer front a aquesta malaltia, i que les persones que la pateixen mereixen el nostre suport, estima i recolzament.
 
Des d'aci, volem agrair l'organització d'aquest event a Rober Escribano i Paco Sifres que any rere any es superen i ens toquen el cor.

2 comentaris:

  1. Ànim a tots a participar en esta gala i sobretot, animar a totes les persones i familiars que patixen esta terrible malaltia i transmetre'ls que es pot guanyar al càncer. Participem. Avant Encarnita. Tots ajudarem

    ResponElimina
  2. Vaig anar anit a la gala. Va estar molt bé i molt amena. L'alcalde també va estar però crec que no fins al final. Felicitats en majúscules a participants, presentadors, públic i organització.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari