Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 25 d’abril de 2013

Diners per a grans esdeveniments esportius si i per a clubs esportius locals no?

L'Ajuntament ha presentat un gran esdeveniment esportiu que se celebrarà a Tavernes de la Valldigna a finals del mes de juny i al que col·laborarà aportant 2.000 € i cedint instal·lacions esportives municipals.
 
Per a participar en este esdeveniment esportiu cal pagar, com a mínim, una inscripció de 230 €. No anem opinar si és car o barat però el que està clar és que participar en este esdeveniment no és gratuït
Este esdeveniment és una iniciativa privada que busca obtindre beneficis econòmics i nosaltres creiem que no és coherent que el tripartit done 2.000 € a esta iniciativa quan l'any passat va reduir un 30% les ajudes als clubs esportius locals.
Com poden retallar ajudes als clubs esportius locals i després ajudar amb 2.000 € a una iniciativa privada de fora? Hi ha clubs esportius locals que l'any passat se'ls van concedir menys de 2.000 € i altres clubs que es van quedar sense ajuda. No se sap que passarà enguany perquè, encara que estem a finals d'abril, el tripartit encara no ha sigut capaç de presentar el pressupost de 2013 i no podem endevinar el que passarà enguany.
Com vam dir en un altre article per a nosaltres primer són les persones, clubs, esportistes, empreses… de Tavernes. Si no hi ha diners per als clubs locals no podem entendre que si que hi haja per a una esdeveniment esportiu d'iniciativa privada.Com una imatge val més que mil paraules hem preparat esta imatge per a comparar el que van rebre els clubs esportius locals l'any passat i el que se li dona als organitzadors d'este esdeveniment:
 

3 comentaris:

 1. I si tan roïn es este event, que feen en la presentació, i ja es el segon any pel que no poden alegar que no sabíen a qué anaven, quatre regidors del vostre estimat PP, i entre ells el portaveu senyor Vidal ? Ah, clar, quedar "políticament" bé amb el club de bàsquet. I es que el vot es el vot .

  ResponElimina
 2. Si, l'Alcalde en sap molt d'això. Perquè mira que es traga misses i processons. "Políticament molt correcte".

  ResponElimina
 3. Estimats senyors, vaja per davant que soc part implicada en aquest event i que com a tal, dispose d'informació que a lo millor altres desconeixen, intentaré explicar el perque de les coses.

  En primer lloc, és important que es sapia que aquest event porta 9 anys celebrant-se a Oliva i, desde l'any passat hem aconseguit que es portara al poble. Els motius son clars, un event d'aquest tipus representa un element distintiu per al Club de Bàsquet Tavernes, fent que siga referent entre els clubs de la Comunitat Valenciana (sols la FBCV pot realitzar una activitat semblant). També considerem que es MOLT BENEFICIOS per a la imatge del nostre poble tenint en compter que, aproximadament 100 xiquets/es visiten la nostra localitat i aquest xiquets i xiquetes, venen acompanyants dels seus pares i mares, farà que coneguen la nostra localitat i la nostra platja (ja que el STC te una activitat especifica a la platja de la localitat).

  En segon lloc, portar el STC a Tavernes suposava un cost extra en desplaçaments degut a que els xiquets es que queden en el Camping Coelius situat a la platja de Miramar. I vostés es preguntaran, i perqué es queden a Miramar i no a Tavernes?, donç és evident, a Tavernes no tenim infraestructures suficients per a poder allotjar a 100 xiquets. Desitjant estem que a Tavernes es faça un camping que pugam utilitzar i d'aquesta manera no necessitariem eixos 2000€ ja que eixos diners van per a cobrir part (que no la totalitat) dels desplaçaments que realitzen els xiquets/es tots els dies per poder entrenar.
  Es a dir, que les persones que organitzen aquest campus no trauen més diners per vindre a Tavernes, al revés, ix un poc més car que quan estava a Oliva.

  I en últim lloc, aquesta activitat repercutix en el Club també de forma directa, perque les persones que l'organitzen li donen una part al club per fer aquesta activitat ja que aportem entrenadors/monitors que els servix per a aprendre junt a entrenadors de primer nivell que acudixen d'altres parts del nostre pais (Ibiza, Madrid, Valencia, Pais Basc, etc...)

  En definitiva de les tres parts implicades (TAVERNES, CLUB i ORGANITZACIÓ) tots guanyen. Els primers en publicitat i difussió de la marca Tavernes arreu del pais ja que qualsevol campanya de publicitat costaria molt més diners i segurament no seria tan directa (visites a la localitat), els segons també perqué és una font d'ingressos més que tenim (que en estos temps es necessaria per a cobrir despeses) i els tercers, guanyen en el sentit de que tenen unes instalacions perfectes per a la pràctica del bàsquet en un sobrecost (respecte a l'anterior ubicació) assumible.

  He intentat donar la informació lo més clara possible, si no ha estat així, sols dir-vos que esteu convidats a passar per el CBTavernes i vos explicarem qualsevol cosa que necessiteu.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari