Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 4 d’abril de 2013

El Cor de cambra QuinzedeMarç canta este cap de setmana al Festival Internacional Coral Malgrat de Mar

Nota de premsa remesa pel Cor de cambra QuinzedeMarç
 
Aquest cap de setmana se celebrarà a la localitat catalana de Malgrat de Mar el 8é Festival Internacional Coral. Per poder accedir a participar-hi, els cors inscrits prèviament han hagut de passar un selecció, la qual va passar el Cor de Cambra QuinzedeMarç.
 
Les formacions amb les quals competirà el grup valler, són el Cor Noéma de França, Coral Ahots-Argiak del País Basc, i el Cor Acadèmic de Petrozavodsk State University  de Rússia. El festival començarà amb un xicotet tast de les formacions que es presenten que faran un concert a l’Església de Sant Nicolau a Malgrat, continuarà dissabte on tots els cors presentaran el seu repertori escollit per a la competició, i es tancarà diumenge amb altre petit concert que es farà abans del lliurament de premis.
 
Val a dir, que el Cor de Cambra QuinzedeMarç, ha treballat per oferir una bona competició, la qual serà durar donat el nivell de totes les agrupacions corals escollides per aquest esdeveniment.

2 comentaris:

  1. Enhorabuena al Cor de Cambra y seguro que realizarán una gran actuación como la que nos tienen ya acostumbrados. Ánimo y a cambiar la imagen que en Tavernes hemmos dado este pasado fin de semana y a continuar con los esfuerzos por dar a conocer lo mejor de nuestra ciudad.

    ResponElimina
  2. Primer que tot, donar l'enhorabona per la vostra participació i la felicitació per el magnífic tercer lloc aconseguit després de la coral russa i francesa.

    Estem orgullosos de vosaltres. Eixos són els veïns de Tavernes que fan un bon nom de la nostra ciutat. Avant i molt d'ànim.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari