Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 9 d’abril de 2013

El Cor de Cambra QuinzedeMarç aconsegueix un tercer premi a Malgrat

Nota de premsa del Cor de Cambra QuinzedeMarç
La participació del Cor de Cambra QuinzedeMarç al FIC de Malgrat de Mar es pot qualificar de brillant. El cor Acadèmic de Petrozavodosk State University de Rússia va ser el just guanyador, fent gala de la gran tradició coral russa, i d’una tècnica vocal. El segon premi va ser per al cor Noéma de la ciutat francesa de Seynod, i el tercer per al cor de cambra QuinzedeMarç, que malgrat la seua inferioritat en nombre de cantaires va deixar palesa la seua qualitat musical en oferir al públic una actuació on va destacar la interpretació de la peça obligada. A part de la satisfacció pel tercer premi, cal afegir l’experiència d’haver cantat amb cors d’una gran qualitat.

2 comentaris:

  1. Molt bé, enhorabona. Els que des de sempre vos hem seguit, estàvem convençuts que ho faríeu molt bé i ha eixit molt millor, heu aconseguit el tercer premi. Gràcies i a continuar amb la vostra trajectòria.

    ResponElimina
  2. Enhorabona. Gràcies per deixar el nom de Tavernes en un lloc tan privilegiat. Sou els millors, no canvieu mai.

    De part d'un admirador.

    Pd. Tinc Moltes ganes de tornar a sentir-vos cantar el "no llores por mi Argentina", que cada vegada que vos l'he sentit cantar se me posen els pèls de punta!!!!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari