Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 29 d’abril de 2013

El dissabte que ve el Team Montañez té una cita important a Castelló

El proper 4 de maig s’ha organitzat un gran event esportiu: al pavelló esportiu Ciutat de Castelló es reuniran els millors professionals dels combats de la Comunitat Valenciana, que  lluitaran per tal de disputar-se, entre d’altres, un cinturó Mundial i un de Nacional.
Com a representants del Team Montañez assistiran Alma Couchinho Ibáñez i Kevin Brito Campos. La primera és una reputada lluitadora: Campiona de la Comunitat Valenciana, Europea i Mundial de Light Contact, així com subcampiona Europea de Kick Boxing. El segon és campió de la Comunitat Valenciana de Light Contact.
En aquesta ocasió, Alma ha acceptat la revenja a petició de Azahara Sánchez, a la qual va guanyar en un anterior combat el passat 22 de desembre a Aldaia i de la qual ja vos vam informar. Kevin, per contra, s’estrena en  un combat concertat per el seu rival.
Donada la distància i la repercussió del acte esportiu, van demanar col·laboració del Ajuntament per a poder realitzar els tràmits previs necessaris per al combat (hi ha que tenir en compte que el Team Montañez i la seva escola no reben cap tipus de subvenció institucional), però s’han trobat amb la porta tancada a l’ajuntament.
Es per això que han estat buscant col·laboradors i patrocinadors per a aquest acte, que pugen ajudar-los a assolir el èxit. 
Com ja s’ha dit, els combats es realitzaran en el Pavelló esportiu Ciutat de Castelló el proper 4 de maig. L’apertura de portes serà a les 18 h i el inici dels combats a les 18.30. Està previst que un autobús isca de la capital vallera a les 16h per tal d’acompanyar i animar els nostres representants en aquest dia tan important.
Els interessats en assistir poden posar-se en contacte amb Kevin Brito per tar de reservar i comprar les entrades (Kevin : 648458602).

3 comentaris:

 1. Molta sort a Alma i Kevin!!

  ResponElimina
 2. Ni un euro te el tripartio per ajudar a una campeona mundial que hi ha a Tavernes?
  Fa poc l'Ajuntament va donar 2.000 € a uns de fora per a un event esportiu i per a estes persones tenen les portes tanquades.
  Quina injusticia!!!
  Anim Alma i Kevin!!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari