Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 12 d’abril de 2013

El PP de Tavernes condemna qualsevol tipus de violència

Nota del PP de Tavernes de la Valldigna

El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna condemna qualsevol tipus de violència, independentment de la forma amb la qual es produïsca.

En l'àmbit nacional, autonòmic, comarcal i, clar està, també local. El  Partit Popular de Tavernes mostra la més enèrgica repulsa a les  agressions que han rebut dirigents del PP en els seus domicilis, en els seus llocs de treball o en les seus de la formació política.

Condemnem les agressions a la llibertat, la intimitat i la integritat  dels dirigents del PP que s'han vist atacats per grups que en el fons tenen una clara vinculació política. Els atacs sols es donen contra
dirigents del Partit Popular, fet que resulta incomprensible, ja que el PP ha sigut l'únic partit que, governat, està posant mesures per a frenar els desnonaments. En la passada legislatura es van produir
quasi la totalitat de desnonaments i no va fer falta cap condemna perquè ningú va menejar ni un dit. Ara no ens podem quedar quiets contra l'atac als drets fonamentals d'uns representants del PP que amb gran responsabilitat política estan dissenyant les mesures per evitar els majors desnonaments possible.

Lluny de condemnar estos fets, altres dirigents li han posat més llenya al foc i en ocasions han animat estes agressions de forma subversiva.
Un important dirigent del Bloc es va atrevir a dir "els traurem a escopetaes" i cap representant d'esta formació nacionalista no ha dit ni "pío".
En relació als fets que tingueren lloc la nit de Pasqua a la Platja de Tavernes, el PP vol anunciar que condemnarà qualsevol agressió que es demostre per part de la justícia. Ja siga una agressió a l'alcalde o una agressió als drets d'un regidor de Favara.
Mentre,esperarem que la justícia aclarisca els fets. Situació que pensem que també comparteixen els socis de govern del Bloc, que fins ara no s'han manifestat i han guardat la prudència que cal en estos
casos.

El Partit Popular mai utilitzarà temes privats de cap estament polític i sempre respectarà el dret a la privacitat de cada individu. No farem cap comentari de amb qui o què feia el Sr. Jordi Juan o els
regidors del govern municipal en els seus moments d'oci i comprenem que l'alcalde no estiga en tot moment treballant, ja que de vegades s'absenta quan hi ha actes fallers en la platja o es produïx un
desafortunat incendi a Tavernes.

En resum: No a cap tipus d'agressió i el nostre suport a favor dels drets i les llibertats fonamentals dels ciutadans.

4 comentaris:

 1. Perecte. Clar i comprensible.

  ResponElimina
 2. Quina diferència de comunicat amb els que fa la camarilla de Jordi. Condemna tota la violència i incidix en actes recents viscuts a nivell nacional i local.

  ResponElimina
 3. I la condemna dels socialistes i de Karina?
  Ells no condemnen la "gran agresió" que va patir Jordi perque saben que va fer abus de poder i un exces de força de la Policia seguint lea ordres de Chofre.
  El tripartit està partit.

  ResponElimina
 4. "l Partit Popular mai utilitzarà temes privats de cap estament polític i sempre respectarà el dret a la privacitat de cada individu. No farem cap comentari de amb qui o què feia el Sr. Jordi Juan o els regidors del govern municipal en els seus moments d'oci i comprenem que l'alcalde no estiga en tot moment treballant, ja que de vegades s'absenta quan hi ha actes fallers en la platja o es produïx un desafortunat incendi a Tavernes".
  ACÒ ÉS MALA LLET I SOBRA.
  La resta perfecte.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari