Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 24 d’abril de 2013

El PP de Tavernes considera inadmissible la devolució de més de 10.000€ que la Generalitat dóna a Tavernes per a ajudar els més necessitats

Nota de premsa del PP de Tavernes

El Partit Popular vol fer palesa la seua indignació amb l’actitud del govern del Tripartit. El govern del senyor Juan ha tornat el 25% de les ajudes que dóna la Generalitat Valenciana de Renda Garantida que es destinen a ajudar a les famílies més necessitades.

La Generalitat, en un gest per a combatre la pobresa i facilitar la inserció social destina a Tavernes 44.331’16 euros en concepte de renda garantida per a la ciutadania. Front eixa ajuda ens trobem que l’ajuntament de Tavernes, on el màxim responsable és Jordi Juan, rebutja 10.193’04 euros d’esta partida. El regidor d’hisenda ha justificat eixa devolució afirmant que és una quantitat “rebuda en excés respecte el justificat”.

Eixe decisió indigna el Partit Popular de Tavenes. Com el regidor d’hisenda torna eixos diners que tanta falta fan per als nostres veïns? Com l’alcalde ho consenteix?

Per desgràcia a Tavernes hi ha 2.000 persones aturades. Més de 400 famílies són ateses per entitats com Càritas o Creu Roja. Hi ha gent que pateix fam, que no té diners, que està passant-ho malament.

I mentre el regidor d’hisenda s’atreveix a tornar el 25% d’una ajuda pels veïns del nostre poble. El Partit Popular no entén eixa decisió dels senyors Víctor Borràs i Jordi Juan.

En ser preguntat per esta situació el senyor Borràs va gosar dir que no volia acceptar el que ell considerava “un xantatge de la Generalitat”. El senyor Borràs entén com a xantatge que la Generalitat li demane uns paper per esta renda garantida i que l’ajuntament pague 500 euros que té pendent a la Generalitat. Mentre el regidor d’hisenda diu que està pendent que la Generalitat li ingresse un milió d’euros i que no està dispost a pagar 500 euros. El senyor Borràs ha preferit llevar 10.193’04 euros d’ajuda a famílies necessitades abans que entregar un paper i 500 euros a la Generalitat.

És una actitud incomprensible. Permetre que la gent necessitada sofrisca tenint un diners reservats per a ells. Li recordem al senyor Borràs que al seu govern no li ha tremolat la mà a l’hora d’embargar diners a gent en l’atur, amb família i molt necessitada. Sense anar més lluny una veïna de Tavernes en una situació desesperada va vore com l’ajuntament li embargava els últims 49 euros que li quedaven per a menjar. Va ser a finals de març.

No entenem l’actitud ni de Juan ni de Borràs. Els dos li costen més de 100.000 euros a l’any a l’ajuntament i entre els dos han privat a famílies necessitades de Tavernes cobrar en ajudes de la Generalitat 10.193’04 euros. Tota una falta de responsabilitat i de no conèixer la realitat del poble.

6 comentaris:

 1. Tot el tripartit està implicat en este tema: Karina per deixar de repartir 10.000€ d'ajudes, Borràs per tornar els 10.000€ a la Generalitat i Jordi Juan per permitir que es desperdicie una ajuda de 10.000€ per a persones necesitades de Tavernes.
  Aixi finciona el govern del Tripartit baix la direcció de Jordi Juan.

  ResponElimina
 2. Hem rebut un comentari demanant-nos la publicació d'un comentari que no hem rebut. Torneu-lo a enviar i disculpeu les molèsties.

  ResponElimina
 3. Karina no ha deixat de repartir res, l'unica que reparteix es Conselleria. Borràs no torna res que no li obligue Conselleria. Jordi no pinta res en este cas, ni fa ni desfà. Ganes d'enviscar al tripartit quant amb Manolo passava el mateix. A les notícies de la web de l'Ajuntament venen les dades. I es que no dir tota la veritat es el mateix que dir una mentida. I això esta lleig, i per a la gent d'esglesia es pecat. Cura en acabar en l'infern.

  ResponElimina
 4. Ja van dos vegades esteu burlant-se?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estimat Robinjut, no entenem el teu comentari. Pots enviar-nos un correu electrònic a eldiaridetavernes@gmail.com i explicar-nos a què et refereixes.

   Elimina
 5. No cal, ara ja l'haveu posat. Pensava que havieu cambiat la política de publicacions. Gràcies per normalitzar-ho tot, cal que seguiu així.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari