Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 10 d’abril de 2013

El PP mostra que el tripartit ha consentit un abocament il·legal durant dies a Marjaletes

Nota enviada pel Partit Popular de Tavernes
 
El Partit Popular de Tavernes considera inadmissible i vol denunciar la sèrie d’abocaments que el Tripartit liderat per Jordi Juan ha consentit en la zona de Marjaletes.
Des de fa setmanes els veïns han de vore com resten immobilitzats allí una gran quantitat d’abocaments que es corresponen amb els materials retirats de la Nit de la Cremà de falles.
 
Els abocaments en la zona de Marjaletes
El Partit Popular considera que han passat massa dies, quasi un mes, sense que eixes deixalles hagen estat retirades. Realment pensem que mai haurien d’haver-se tirat en eixa zona. L’ajuntament ha de donar exemple als veïns i els seus abocaments han d’estar totalment controlats i en els llocs adequats, no tirats en una de les zones més transitades de Tavernes.
 
Una vegada més el Tripartit del senyor Juan mostra la seua doble cara. És capaç de tirar tones i tones de deixalles en la via pública, però resulta intractable a l’hora de denunciar els veïns per qualsevol fet molt menys greu.
 
L’ajuntament ha actuat de forma negligent. Eixe abocament pot ser un perill perquè es poden donar casos de menors que juguen per la zona i puguen fer-se mal. A més, l’ajuntament no està sent un exemple, més aviat el que fa amb eixa actitud de deixadesa és fomentar que es puguen donar altres abocaments incontrolats en diferents punts del terme.
 
Li demanem al Tripartit del senyor Juan que reaccione, que siga un exemple i no done fum en un tema tan important com és la neteja.
 
Ja són massa les vegades que el Tripartit ha mostrat poca sensibilitat en els propis abocaments que fa. Cal recordar que ja es feren abocaments incontrolats quan es va netejar la Séquia Mare, així com es van deixa piles i piles de llenya de les paelles de festes del poble sense cap control en la zona de la Torre de Guaita. Ara sols faltava superar-se una vegada més permetent uns abocaments molts greus a ulls de tots que no fan més que donar un mal exemple de l’actitud que cal tindre per a tindre el terme net. Si l’ajuntament no és el primer en acatar la llei, mal està anant este Tripartit.

14 comentaris:

 1. Ara diran els del tripartit que no porten quasi un mes eixes restes ahí i que són de quan governava el PP, jajajajaja

  ResponElimina
 2. Altre empastre de Llum, la regidora i portaveu de COMPROMIS-BLOC, tambe coneguda per utilitzar la paraula "mogolló" al pleno de l'Ajuntament

  ResponElimina
 3. Xe, que a lo millor es pa que la gent del Barri reaccione. Qui diu que això no es el principi per a fer la FALLA MARJALETES????

  ResponElimina
 4. Ara diran que es per culpa dels Falleros, que ho deixen tot per ahi tirat. Jo no vuic dir res, però aquest any, almenys des de que jo recorde, els carrers han estat més bruts que altres anys el dia 20.

  així com altres anys passava la màquina dels "rodillos" i deixava els carrers super nets, aquest any la neteja ha deixat molt que desitjar!!!!!

  ResponElimina
 5. Ara voreu com s'afanyen a llevar-les. Un mes ahí i no han fet ni cas, però ara que s'ha publicat voràs que prompte ho netegen. Sols li importa al senyor Juan la imatge que es dóna, no importa fer un bon govern

  ResponElimina
 6. Pero si son les restes de la cremà de les falles. Qui ho ha manat? Qui ho ha consentit?
  Qui es el responsable en última instància?
  També en aquest asumpte el senyor Juan no tes res a dir?
  Tenim alcalde?
  Tenim regidors responsables?
  Ningú del govern municipal es fixa en el que passa al poble?

  ResponElimina
 7. Entre les restes de corones, d'accidents i de falles, Tavernes porta camí de convertir-se en un femer

  ResponElimina
 8. És el govern de l'immobilisme. Ni està ni se li espera. Només el ratet d'una foto i no sempre. És una total deixadesa. Que muntó de bruticia i els veïns a engolir, i el que es mou a per ell i a intentar que el despedisquen d'on treballa. Eixos són els nostres demòcrates governants locals.

  ResponElimina
 9. Per que ho han deixat eixe gran muntó de brutícia en el carrer Marjaletes i no en el crematori il·legal que te muntat el tripartit en Polígon de l'Estació?

  ResponElimina
 10. La tècnica del tripartit, guiada pel gabinet de premsa és callar, no parlar del tema i ja s'oblidarà, el problema és que hi ha massa temes del que parlar i el Tripartit no para de fer una clavà de pata darrere l'altra

  ResponElimina
 11. Sou uns exagerats. Quan estava el PP es feia igual o pitjor. No teniu memòria o què?

  ResponElimina
 12. El crematori ilegal de L'Estació no existia quan estava el PP.

  ResponElimina
 13. Solo sé que después de tantas semanas olvidados los vecinos y sufriendo ese montón de inmundicia, por fin se ha retirado. Creo que les afecta más lo que se pueda decir en prensa que lo que afecte a los ciudadanos de Tavernes. Gracias a todos los que os habéis hecho eco de este problema y que con la denuncia pública se ha solucionado.

  ResponElimina
 14. És cert, Jordi Juan ja ha fet algo per Tavernes. Un crematori. Això sí, il·legal però crematori. Que indecència. Es rebolica tot quan diu que és alcalde 24 hores.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari