Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 13 d’abril de 2013

El Voluntariat Ambiental de Pasqua acaba sense incidències importants

Nota de premsa del GMValldigna
 
Després de l'incendi ocorregut el passat 24 de març als termes municipals de Barx, Simat, Xeresa i Xeraco on es van cremar unes 266 hectàrees, l'ajuntament de Simat amb la col·laboració del Grup Muntanya Valldigna, que ha coordinat el voluntariat, es va proposar començar enguany el Voluntariat de Prevenció d'Incendis Forestals a Pasqua.
Passats els 12 dies que ha durat l'activitat podem dir que estem satisfets pels resultats obtinguts, ja que no hi ha hagut cap incidència a destacar. Sols s'han trobat diferents abocaments de fem en certes zones del terme municipal que s'han comunicat a l'administració.

Des de l'ajuntament de Simat se'ns ha comunicat el desig de continuar l'activitat de voluntariat aquest estiu. Per la nostra part, ens comprometem a seguir treballant per protegir el nostre territori de les possibles amenaces que de segur posaran en perill les nostres muntanyes.

Des de la Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, animem a tots els valldignencs a participar en aquest Voluntariat Ambiental. A més, esperem que les administracions de Benifairó i Tavernes se sumen a aquest voluntariat que des del 2008 s'està realitzant de forma ininterrompuda a Simat.
Des del Grup Muntanya Valldigna volem ressaltar i agrair l'inestimable tasca que han realitzat els voluntaris en aquestos dies de Pasqua.

1 comentari:

  1. Ara resulta que els ajuntaments d'esquerres no s'han sumat a la iniciativa mediambiental? Benifairó i Tavernes les preocupacions només amb la boqueta. Enhorabona al Grup Montanya Valldigna.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari